StoryEditorOCM
Crna kronikaTJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET

Protekli tjedan zabilježeno 6 prometnih nesreća

Piše PSD.
23. siječnja 2017. - 10:51

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je šest prometnih nesreća. Radi s o tri prometne nesreće s materijalnom štetom i četiri s ozlijeđenim osobama u kojima su tri osobe teže, a tri lakše ozlijeđene.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 545 represivnih mjera od čega izdvajamo 263 mjere poduzete zbog prekoračenja brzine, 18 mjera poduzetih prema vozačima koji za vrijeme vožnje nisu imali upaljena dnevna ili kratka svjetla, 87 mjera poduzetih zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, 19 zbog tehničke neispravnosti vozila i 7 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u popodnevnim satima jučer, 22. siječnja, na području Dubrovnika, teže je ozlijeđena 62-godišnja pješakinja. Naime, ona je prelazila kolnik Ulice Iva Vojnovića preko obilježenog pješačkog prijelaza kada je na nju naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka  kojim je upravljao 67-godišnjak. Uslijed naleta pješakinja je pala na kolnik i tom prilikom zadobila teže ozlijede. Nakon ukazane liječničke pomoći zadržana je na liječenju u dubrovačkoj bolnici.
 

26. travanj 2024 07:49