Sport Vaterpolo

VATERPOLO

BRESCIA NIJE PROŠLA Jugaši imaju ići 2657 kilometara od Gruža!

VATERPOLO
Završene su kvalifikacije za Ligu prvaka. Sad se sve zna. U skupini 'A' će uz Jug Adriatic osiguranje, Zodiac Barceloneta, Olympiacos Pirej, Jadran Carine Herceg Novi, Szolnoki Dozsa i Spandau 04 igrati splitski Jadran i Sintez Kazan, dok su u skupinu 'B', u društvo branitelja naslova, mađarskog Ferencvaroša, zatim zagrebačke Mladosti, PRO Recca, WASPO 98 Hannovera, CN MarseilleaDinamo Tbilisija, ušli iz kvalifikacija španjolska CN Terrassa i mađarski OSC

Splitski Jadran je dobio i drugu utakmicu protiv Strasbourga. U Poljudu prije neki dan uvjerljiv - 13:5, a sad također u Francuskoj - 16:7. Šest od sedam pogodaka za domaćina postigli su hrvatski igrači: Pavo Marković je s tri pogotka bio prvi strijelac, dva pogotka je postigao Nikola Sutić, a jedan Ivo Begović. Strasbourg, kojeg vodi trener Igor Računica, europski put će nastaviti u Europa kupu.

Sintez Kazan je nakon poraza u Italiji 13:12 dobio s 10:7 kod kuće AN Bresciu. CN Terrassa je dobila prvo poluvrijeme kod kuće s 10:7 protiv Oredee, a u Rumunjskoj je bila bolja sa 6:5, dok je OSC nakon pobjede kod kuće s 11:3 savladao Vouliagmeni i u Grčkoj. Ovaj put sa 7:6. 

Natjecanje u skupinama Lige prvaka počinje 8. listopada. Jugaši su na startu gosti hercegnovskog Jadran Carine.
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Otvoren most dr. Franja Tuđmana

Otvoren most dr. Franja Tuđmana
Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila sinoć je bio zatvoren most dr. Franja Tuđmana. Jaka bura diljem Dalmac...
Otvoren most dr. Franja Tuđmana