StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

BRESCIA NIJE PROŠLA Jugaši imaju ići 2657 kilometara od Gruža!

25. rujna 2019. - 23:58
Završene su kvalifikacije za Ligu prvaka. Sad se sve zna. U skupini 'A' će uz Jug Adriatic osiguranje, Zodiac Barceloneta, Olympiacos Pirej, Jadran Carine Herceg Novi, Szolnoki Dozsa i Spandau 04 igrati splitski Jadran i Sintez Kazan, dok su u skupinu 'B', u društvo branitelja naslova, mađarskog Ferencvaroša, zatim zagrebačke Mladosti, PRO Recca, WASPO 98 Hannovera, CN MarseilleaDinamo Tbilisija, ušli iz kvalifikacija španjolska CN Terrassa i mađarski OSC

Splitski Jadran je dobio i drugu utakmicu protiv Strasbourga. U Poljudu prije neki dan uvjerljiv - 13:5, a sad također u Francuskoj - 16:7. Šest od sedam pogodaka za domaćina postigli su hrvatski igrači: Pavo Marković je s tri pogotka bio prvi strijelac, dva pogotka je postigao Nikola Sutić, a jedan Ivo Begović. Strasbourg, kojeg vodi trener Igor Računica, europski put će nastaviti u Europa kupu.

Sintez Kazan je nakon poraza u Italiji 13:12 dobio s 10:7 kod kuće AN Bresciu. CN Terrassa je dobila prvo poluvrijeme kod kuće s 10:7 protiv Oredee, a u Rumunjskoj je bila bolja sa 6:5, dok je OSC nakon pobjede kod kuće s 11:3 savladao Vouliagmeni i u Grčkoj. Ovaj put sa 7:6. 

Natjecanje u skupinama Lige prvaka počinje 8. listopada. Jugaši su na startu gosti hercegnovskog Jadran Carine.
26. travanj 2024 08:39