StoryEditorOCM
VaterpoloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA VATERPOLISTA

BELLEVUE CRODUX PROTIV SISCIE OD 21.15 SATI Gledaj derbi, te otiđi i natoči 500 kuna goriva!

23. ožujka 2019. - 17:00
Zovu vaterpolisti Bellevue Croduxa, koji drže vrh Prve 'B' hrvatske lige s 19 bodova i koji brane naslov pobjednika, na derbi 9. kola u kojem dočekuju Sisciu, trećeplasirani sastav lige, koji ima 6 bodova manje.

Prošlo kolo je momčad trenera Marka Ivekoviča bila na velikom iskušenju. Igrala je u gostima protiv drugoplasirane Opatije, koja je pobjedom mogla preuzeti vrh. Međutim, dubrovački prvo'be'ligaš je odigrao najbolje što zna te sad ima četiri boda više od Opatije, koje je i dalje druga. Bellevue Crodux je i dalje jedini neporaženi sastav lige s tim da je dobio čak šest od ukupno sedam utakmica.

Derbi Bellevue Crodux - Siscia igra se u subotu, 23. ožujka, s početkom u 21.15 sati. Razlog kasnog početka jest činjenica kako se u Gružu igra završni turnir mlađe kadetskog prvenstva Hrvatske, a kako su u terminu između prijepodnevnog i poslijepodnevnog programa bili vaterpolisti Jug Croatia osiguranja, koji su igrali prvu utakmicu četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske protiv riječkog Primorja (uzvrat je 24 sata poslije, u nedjelju, 24. ožujka, također u Gružu, također od 14 sati).

U pozivnici, koju je ispisao Bellevue Crodux za večerašnji derbi sa Sisciom, stoji: 'Dođi, pogledaj derbi, te pokupi nagradu!'. Tri su nagrade. Svaka je ista. Glavni sponzor - Crodux - daruje tri navijača s po 500 kuna goriva na svojim benzinskim pumpama. 
27. travanj 2024 06:23