StoryEditorOCM
VaterpoloTRIGLAV REGIONALNA LIGA VATERPOLISTA

DOBILI 'PARNI VALJAK' Teško će se išta promijeniti u zadnja tri kola, dakle, već se sve zna!

23. veljače 2019. - 22:08
Partizan je uspio četiri puta anulirati minimalnu prednost Jugaša, koji su krajem druge te u trećoj četvrtini, koju su dobili s 3:0, uspjeli slomiti otpor domaćina, povesti s 12:7, te na kraju ostvariti novu, jedanaestu pobjedu u petnaestom kolu.

Nakon što je hercegnovski Jadran Carine u petak navečer dobio splitskog Jadrana u Poljudu s 13:11, a HAVK Mladost uspjela savladati Mornar Brodospas na istom mjestu s 13:12, tri kola prije kraja ligaškog dijela puno toga je jasnije, i teško će se išta promijeniti s obzirom na raspored te bi se završni turnir Regionalne lige trebao igrati na Savi, u polufinalu bi se trebali ogledati HAVK Mladost i splitski Jadran, te Jadran Carine (HN) i Jug CO. Prevedeno, to bi značilo kako je HAVK Mladost broj jedan u doigravanju za prvaka Hrvatske, kako će s pozicije broj dva u obranu naslova ući Jug CO, s pozicije broj tri splitski Jadran, a s pozicije četiri Mornar BS. 

Protiv Partizana na Banjici, gledajući statistiku, u redovima Jug CO Toni Popadić se istaknuo obranama, a Maro Joković i Daniil Merkulov pogotcima. Igrač više Juga bio je vrlo dobar.

U 16. kolu, 2. ožujka, Jug CO dočekuje OVK POŠK.

15. KOLO Partizan – Jug CO 10:14
BEOGRAD
Bazen Banjica. Suci: Stanko Ivanovski i Vuk Milović.
PARTIZAN: Vlahović (8 obrana), Andrin, Branković, Nešić, Kikaleishvili, Tomić (3), Smiljević (1), Mitrović, Barač (2), Vićković (3), Radonjić, Gbadamassi (1), Belopavlović (2 obrane), Božović. Trener: Stefan Ćirić.
JUG CROATIA OSIGURANJE: Popadić (13 obrana), Macan, Fatović, Lončar (1), Joković (4), Lozina (1), Merkulov (4), Čulina, Žuvela (1), Benić (1), Papanastasiou (2), Vukojević, Šimunović. Trener: Vjeko Kobešćak.
Igrač više: Partizan 9/4, Jug CO 10/7
Četvrtine: 3:3, 4:6, 0:3, 3:2


 
26. travanj 2024 20:50