StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLSKI KLUB JUG CROATIA OSIGURANJE

VRATIO SE DOMA Sandro Sukno: 'Treba ići polako, i biti ustrajan, i nadam se da će ova priča biti pozitivna, te da ću moći igrati'

31. kolovoza 2018. - 15:08

Brzo smo se dogovorili i mislim da bi ubrzo trebao početi trenirati s prvom ekipom. Vidjet ćemo kroz sljedećih nekoliko mjeseci kako će se sve razvijati. Nadam se da će sve biti dobro, jer je ipak velika pauza iza mene. Treba ići polako, i biti ustrajan, i nadam se da će ova priča biti pozitivna, te da ću moći igrati - rekao je Sandro Sukno nakon što je Vaterpolski klub Jug CO objavio kako se 'Vratio doma'.

Sandro je Jug CO napustio u ljeto 2011. godine. Sezona u PRO Reccu, zatim tri u Primorju EB, te nove dvije u PRO Reccu s kojim se rastao na početku sezone 2017./18. kada mu je ustanovljen problem sa srcem. Talijanski klub je raskinuo ugovor. Sandro je imao operaciju srca u Clevelandu, u SAD-u. Potom je krenuo oporavak. Prije nekoliko mjeseci je počelo s laganim treninzima.

S predsjednikom dubrovačkog kluba Tomislavom Dumančićem (na slici) dogovorio je kako će iduće tri sezone nositi Jugovu kapicu s brojem 9.

- Iznimno sam sretan Sandrovim povratkom. Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak - istaknuo je Vjekoslav Kobešćak, Jugov trener.

26. travanj 2024 13:17