StoryEditorOCM
VaterpoloPRVENSTVO DUBROVAČKIH KUPALIŠTA U VATERPOLU

FUN H20 MLINI PREKRŠIO PRAVILO Porporela bez igre u finalu

Piše PSD.
16. kolovoza 2018. - 00:10

Branitelj naslova je diskvalificiran. Kako stoji na službenoj stranici Prvenstva dubrovačkih kupališta: 'Pregledom zapisnika s utakmica odigranih u 'A' skupini utvrđeno je kako je ekipa FUN H2O Mlini u skupini (ne i u utakmici četvrtfinala), prekršila pravilo o načinu sastavljanja momčadi.

Imala je više od četiri igrača koja su prije igrala u Prvoj i Prvoj 'B'/Drugoj ligi, a koji se još računaju kao prvoligaški i drugoligaški igrači.

Poradi navedenog ista ekipa se isključuje iz daljnjeg natjecanja i ostaje bez plasmana, a ekipa Porporele ulazi izravno u finale, koje se igra u Portu, u nedjelju, 19. kolovoza s početkom u 18.15 sati'.

Tako se u četvrtak, 16. kolovoza, na Dančama igra samo jedna polufinalna utakmica. Od 17.45 sati igraju Elita i Kokoti. Pobjednik će u finale, a poraženi će osvojiti broncu. Otpala je tako zadnjeg dana utakmica za treće mjesto u Portu, te program ne počinje u 16.30 sati, već u 17.30 sati kada će početi revijalna utakmica između selekcije Grada Dubrovnika i Dubrovačko neretvanske županije i ekipe 69. Dubrovačkih ljetnih igara. Nakon toga se igra veliko finale. 

26. travanj 2024 20:28