Sport Vaterpolo

POČEO GLAVNI TURNIR 35. PRVENSTVA DUBROVAČKIH KUPALIŠTA U VATERPOLU

U OBJEKTIVU ŽELJKA TUTNJEVIĆA Fanova srca 2018.

POČEO GLAVNI TURNIR 35. PRVENSTVA DUBROVAČKIH KUPALIŠTA U VATERPOLU

Počeo je glavni turnir Divlje lige. U Mlinima su odigrane utakmice 1. kola u skupinama 'A' i 'B' nakon kojih je održana tradicionalna, osma po redu humanitarna zabava 'Fanova srca', koju potpisuje Udruga Vaterpolo amatera FUN H2O Mlini. Za svoj 31. rođendan Udruga je priredila zabavni program.

- Za nezaboravan tulum sastavljen od ex yu i domaćih hitova, kako i dolikuje ovakvom spektaklu, pobrinuo se J.o.k.s band, sastavljen od vrhunskih glazbenika koji su svirali sa Ninom Badrić, Letećim odredom, Frajlama,Terezom i mnogim drugim. Predvođen sa jednim od najboljih zabavljača na ovim prostorima Sandrom Majstrovićem (o njemu je dovoljno je reći da je jedini nastupao za Vatrene poslije dočeka na Trgu). Za gust svih ljubitelja žešćeg zvuka ekskluzivno, za ovo priliku, se ponovno okuplja poznata splitska reggae, rock, funk atrakcija - Zinedine Zidane, koja je osim svojih dobro poznatih hitova i rock obrada premijerno odsvirala i nove pjesme "4 banke" i "Dentjera". Sav prihod od prodaje majica, hrane i pića, kao i do sada ide u humanitarne svrhe - istaknuo je Mato Miloslavić u ime Udruge Vaterpolo amatera FUN H2O Mlini.

U 1 kolu skupine 'A' Batahovina je dobila Betulu Danče s 8:6, a FUN H2O Mlini je pod svjetlima reflektora s 12:7 savladao Vila Šeherezadu. U skupini 'B' Crvene stijene Orašac su s 9:2 bile bolje od Palacea, a Elita s 13:3 od Luke Čilipi.

Inače, prije prve utakmice glavnih turnira u crkvi Velike Gospe u Martinovićima služila se Misa zadušnica za tragično preminule dugogodišnje članove Fun-a, Bernarda Vukasovića i Ivicu Đanija Butricu.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Zapalilo se smeće na Grabovici

Zapalilo se smeće na Grabovici
Oko 6 sati ujutro došlo je do požara na Grabovici gdje se zapalilo smeće. U akciji gašenja požara sudjeluje 13 p...
Zapalilo se smeće na Grabovici

Automobil se prevrnuo na krov

Automobil se prevrnuo na krov
Na državnoj cesti D-8 oko 18:00 sati došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je ozljeđena jedna osoba. Automob...
Automobil se prevrnuo na krov