StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE Jug CO i Cavtat razigravaju za polufinale

28. srpnja 2018. - 10:58

Pobjeda i dva poraza, te treće mjesto u skupini, to je rezultat Jug Croatia osiguranja i Cavtata u prvom dijelu natjecanja na završnom turniru Kupa Hrvatske za mlađe kadete, koji se igra na zagrebačkoj Šalati. Jug CO je bio treći u skupini 'A', a Cavtat treći u skupini 'B', te će za polufinale razigravati s drugoplasiranim sastavima. Jug CO igra protiv riječkog Primorja EB, koji je bio drugi u skupini 'B', a Cavtat protiv HAVK Mladost, koji je zauzeo drugo mjesto u skupini 'A'.

U skupini Jugaši su na startu poraženi od splitskog Jadrana s 13:7 (Vlaho Pavlić 4, Jakov Cvjetković 2, te Mauro Prkoča), potom su dobili Medveščak s 13:7 (Davor Paviša i Vlaho Pavlić po 3, Jakov Cvjetković, Stjepan Brajovć i Mauro Prkoča po 2, te Lukša Čagalj), a u 3. kolu upisali drugi poraz, i to od HAVK Mladost s 8:5 (Vlaho Pavlić 2, Nikola Bjelopera, Jakov Cvjetković i Ivano Vlahović).

Cavtat je u prva dva kola izgubio od riječkog Primorja EB s 18:8 (Ivuša Burđelez 3, Ivan Glavinić 2, Bruno Bobić, Ivor Miljan Popović i Marko Piplica) i od OVK POŠK s 15:8 (Zvonimir Miloglav 5, Ivuša Burđelez 2, Ivan Glavinić), a na kraju dobio Mornar BS s 10:9 nakon što je splitski sastav utakmicu otvorio vodstvom 5:0, vodio sa 6:3, 8:5 te 4 minute prije kraja s 9:7 (Ivuša Burđelez i Bruno Bobić po 3, Ivan Glavinić 2, Ivor Miljan Popović i Marko Piplica).

Pobjednik susreta Jug CO – Primorje EB u polufinalu igra sa splitskim Jadranom, a poraženi razigrava za poredak od 5.do 8. mjesta sa splitskim Mornarom BS, dok pobjednik HAVK Mladost – Cavtat u polufinalu ide na OVK POŠK, a poraženi na Medveščak u razigravanje za poredak od 5. do 8. mjesta.
 

26. travanj 2024 03:39