StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA NADE Pobjeda protiv Mladosti donosi medalju!

22. srpnja 2018. - 00:47

Nade Jug Croatia osiguranja i zagrebačke Mladosti između sebe će odlučiti tko će osvojiti broncu, a tko će ostati četvrti na završnom turniru Kupa Hrvatske, koji se igra u Rijeci. Zagrepčanima u zadnjem kolu igra i neodlučan rezultat jer imaju bolju pogodak razliku. Druga utakmica posljednjeg kola razigravanja za poredak od 1. do 4. mjesta između domaćina, riječkog Primorja EB, i OVK POŠK, odlučuje o pobjedniku. Domaćinu zbog bolje pogodak razlike igra i neodlučan rezultat.

Jugaši su bili drugi u skupini 'B', iza riječkog Primorja EB, a ispred splitskog Jadrana, Galeba MR, Solarisa i Palada Njivice. Poraz od domaćina prenijeli su u razigravanje za poredak od 1. do 4. mjesta u kojem su prvo igrali protiv OVK POŠK, koji je bio pobjednik skupine 'A', te izgubili sa 6:4. Strijelci za Jug CO protiv OVK POŠK bili su Luka Čurlin, Pero Perak, Stjepan Brajović i Bruno Đuho. OVK POŠK je prenio pobjedu protiv HAVK Mladost, te sad ima šest bodova, kao i Primorje EB, koje je s 5:4 dobilo HAVK Mladost. Jug CO i HAVK Mladost su bez boda uoči zadnjeg kola, koji se igra u nedjelju, 22. srpnja.

Pod vodstvom trenera Željka Vukčevića Jug CO na završnom turniru Kupa Hrvatske u Rijeci igra u sastavu: Luka Ljepava, Dominik Lalatović, Luka Čurlin, Ivano Vlahović, Ante Jerković, Pero Perak, Božo Brajević, Nika Alamat, Nikola Bjelopera, Stjepan Brajović, Bruno Đuho, Petar Kulaš, Ante Miličević i Niko Đerek.

26. travanj 2024 17:35