StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA NADE Jugaši izborili borbu za medalju!

21. srpnja 2018. - 17:00

Splitski Jadran nije uspio dobiti Solaris, te je nadama Jug Croatia osiguranja u posljednjem susretu u skupini 'B' završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u Rijeci, trebala samo pobjeda protiv najslabijeg sastava skupine, Palada Njivice, za osvajanje drugog mjesta i plasman u razigravanje za poredak od 1. do 4. mjesta. Jugaši nisu trebali juriti pogodak razliku, a što isu trebali da je kojim slučajem splitski Jadran dobio Solaris.

Na kraju: Jadran Split - Solaris 6:6, a Jug CO – Palada Njivice 5:1. Po jedan pogodak za Jug CO protiv Palada Njivica postigli su: Ivano Vlahović, Božo Brajović, Dominik Lalatović, Stjepan Brajović i Bruno Đuho. Obrana Jug CO primila je pogodak svega 59 sekundi prije kraja utakmice!

Primorje EB je osvojilo prvo mjesto u skupini 'B' sa svih pet pobjeda, Jug CO je drugi s tri pobjede, jednim remijem i jednim porazom, treći splitski Jadran je ostvario po dvije pobjede i dva remija te jedan poraz. Četvrti je Galeb MR s dvije pobjede i tri poraza, peti Solaris s pobjedom, remijem i tri poraza, a posljednja Palada Njivice bez osvojenog boda. 
 
Nade Jug CO su u razigravanje za poredak od 1. do 4. mjesta prenijele poraz od Primorja EB, pobjednika skupine 'B'. Do kraja ih čekaju ogledi protiv dva najuspješnija sastava skupine 'A', OVK POŠK i HAVK Mladost. Momčad trenera Željka Vukčevića prvo igra s OVK POŠK (subota, 21. srpnja u 20.10 sati), a na kraju protiv HAVK Mladost (nedjelja, 22. srpnja u 11.40 sati). OVK POŠK je u skupini 'B' dobio HAVK Mladost te i on, kao i Primorje EB, završnicu dočekuje s tri boda, dok je HAVK Mladost, kao i Jug CO, bez boda.

Jug CO igra u Rijeci u sastavu: Luka Ljepava, Dominik Lalatović, Luka Ćurlin, Ivano Vlahović, Ante Jerković, Pero Perak, Božo Brajević, Nika Alamat, Nikola Bjelopera, Stjepan Brajović, Bruno Đuho, Petar Kulaš, Ante Miličević i Niko Đerek.

26. travanj 2024 11:11