StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

JUNIORSKI KUP HRVATSKE Opet za gol prekratki

Piše PSD.
1. srpnja 2018. - 19:17

Kao i u prvenstvu, tako i u Kupu Hrvatske, juniori Jug Croatia osiguranja su četvrti, i to su opet utakmicu za treće mjesto izgubili s pogotkom razlike. Ove zime u prvenstvu, na turniru u Splitu, Mladost je uzela broncu pobjedom protiv momčadi Veselina Đuha s 8:7, a sad je do bronce u Kupu Hrvatske na turniru u Zagrebu stigao Mornar BS, koji je Jugaše dobio sa 4:3.

Mornar BS je prvi pogodak protiv Jug Croatia osiguranja postigao nakon gotovo 22 minute igre. Prvo poluvrijeme Jugaši su dobili s 2:0. Vodili sve do 2 minute i 11 sekundi prije kraja treće četvrtine u završnici koje je Mornar BS postigao i drugi pogodak te izjednačio rezultat. U posljednjoj četvrtini, točno pet minuta prije kraja, opet je poveo Jug CO za kojeg je bila kobna 29. minuta u kojoj je splitski sastav postigao dva pogotka te poveo sa 4:3. U preostale tri minute i 12 sekundi nije bilo pogodaka te su opet Jugaši ostali bez nagrade.

Jugov vratar Antonio Vukojević 71 posto obrana. Zaustavio je 10 od 14 udaraca u okvir gola Mornarevaca. Luka Stahor je postigao dva pogotka za Jug CO, a Filip Kržić jedan. Još su pod vodstvom Đuha za Jug CO igrali: Petar Pejić, Boris Ivaniš, Leo Cukrov, Kristijan Čulina, Antonio Gavranić, Nikola Šimunović, Dorian Raguž, Đivo Bobić, Marko Žuvela, Matija Balić i Antonio Knez.

Jugaši su na završnom turniru Kupa Hrvatske ostvarili dvije pobjede i četiri poraza.   

Pobjednik Kupa Hrvatske je zagrebačka Mladost, koja je u finalu nadigrala Primorje EB sa 14:6. Peti je Zadar 1952., šesti Medveščak, sedmi OVK POŠK; a osmi splitski Jadran.

T.V.

26. travanj 2024 04:48