StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

JUNIORSKI KUP HRVATSKE Jugaši ostali u igri za polufinale

Piše PSD.
29. lipnja 2018. - 15:46

Juniori Jug Croatia osiguranja stigli su u 2. kolu natjecanja u skupini 'B' završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u Zagrebu, do prve pobjede i prvih bodova te ostali u igri da na kraju igraju za mjesto na pobjedničkom postolju. Momčad trenera Veselina Đuha s 12:9 (3:2, 1:3, 4:2, 4:2) bila je bolja od Medveščaka.

Jug je uspjeh protiv Medveščaka izborio u sastavu: Antonio Knez (11 obrana), Petar Pejić, Boris Ivaniš (1), Leo Cukrov, Filip Kržić (2), Kristijan Čulina (3), Antonio Gavranić, Nikola Šimunović (3), Dorian Raguž, Đivo Bobić (1), Maro Žuvela (1), Matija Balić (1), Antonio Vukojević i Luka Stahor.

Mladost je još jednom bila super uvjerljiva u skupini 'B'. Nakon što je na startu s 15:4 nadigrala Jug CO, sad je istim rezultatom savladala Mornar BS, aktualnog prvaka. Večeras, u posljednjem, 3. kolu, natjecanja u skupini 'B' sastaju se Mladost – Medveščak te Jug CO - Mornar BS.

U skupini 'A' vode nakon 2. kola OVK POŠK i Primorje EB sa svih 6 bodova. Njihov međusobni ogled u 3. kolu odlučit će tko će biti prvi, a tko drugi u skupini. OVK POŠK je u 1. kolu sa 6:4 dobio gradskog rivala, Jadran, a u 2. kolu s 13:5 bio bolji od Zadra 1952. kojeg je  Primorje EB dobilo na startu turnira s 12:9. Riječki sastav je u 2. kolu s 13:8 savladao splitski Jadran.

Pobjednici skupina plasirat će se u polufinale. Drugi i treći u skupini će razigravatti za mjesto među četiri najbolja, i to drugi iz skupine 'A' protiv trećeg iz skupine 'B', te treći iz skupine 'A' protiv drugog iz skupine 'B'.

26. travanj 2024 16:59