StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

PRVENSTVO HRVATSKE ZA KADETE U KORČULI Zlato i srebro ostalo u Dubrovačko-neretvanskoj županiji!

3. ožujka 2018. - 22:53

Zlato i srebro je ostalo u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, dok bronca ide u Split. Samo je pitanje tko će što uzeti. Finale Prvenstva Hrvatske za kadete, koje se igra u Korčuli, izborili su Jug Croatia osiguranje te domaćin, KPK, dok će u utakmici za treće mjesto u nedjelju, 4. ožujka, posljednjeg dana prvenstva igrati Jadran Split i OVK POŠK.

Jugaši su u polufinalu s 10:6 dobili splitski Jadran, dok je KPK nadigrao OVK POŠK sa čak 14:5.

U prvom polufinalu je bilo sve jasno već nakon druge četvrtine: Jug CO je imao vodstvo 7:1. Patrik Kolak i Josip Tolja su bili s po tri pogotka prvi strijelci Juga za kojeg je dva pogotka postigao Antonio Zadro, a po jedan Šime Šimunović i Fran Garvan. U drugom polufinalu OVK POŠK je bolje otvorio utakmicu. Dobio prvu četvrtinu s 2:1, a potom serija 9:0 Kapekaša! Toni Mozara i Domagoj Čale su s po četiri pogotka bili prvi strijelci domaćina u polufinalu, Marijan Duhović je postigao tri, Viktor Antunović dva, a jedan Karlo Jurić.

Finale u bazenu 'Gojko Arneri' u Korčuli između KPK, kojeg vodi Marjan Kosović i Jug Croatia osiguranja trenera Aljoše Lončarića počinje u nedjelju, 4. ožujka, u 12.30 sati.

26. travanj 2024 15:09