Sport Vaterpolo

VATERPOLO (Ž)

NOVA SEZONA Jugašice nisu uspjele do bod(ov)a protiv Bure

VATERPOLO (Ž)

Počela je nova sezona u Prvoj hrvatskoj ligi. Na otvaranju u Gružu igrali su Jug i splitska Bura. Gošće su bile uspješnije sa 8:4. Jugašice su povele pogotkom kapetanice Martine Nadilo 44 sekunde prije kraja prve četvrtine, u drugoj su vodile s 2:1 pogotkom Anđele Sinković, koja je postigla u trećoj četvrttini i treći pogodak za domaće, kojim je prekinut niz Bure od 3:0. Nakon toga je splitski sastav opet imao dva razlike (5:3). Martina Nadilo je 50 sekundi prije kraja treće četvrtine postigla svoj drugi pogodak,a četvrti za Jug (4:5). Posljednja četvrtina 3:0 za Buru.
 
Ženski vaterpolski klub Jug je pod vodstvom SinišeZonića igrao u sastavu: Mara Tošić, Katarina Čučić, Anđela Sinković, Nika Alamat, Kristina Hanzijer, Iva Fabris, Paula Batinović, Zrinka Fabris, Zrinka Stipanović, Lucija Drobac, Ilijana Brkić, Martina Nadilo i Marijana Brkić.

U Prvoj hrvatskoj ligi je šest klubova: Mladost (Zagreb), Primorje (Rijeka), Viktoria (Šibenik), dva splitska kuba, Bura i OVK POŠK te Jug. U 2. kolu Jugašice su gošće zagrebačke Mladosti, braniteljica naslova, koje su prije mjesec dana osvojile i Kup Hrvatske.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije