StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLSKI SVIJET

SANDRO SUKNO Liječnici najboljem hrvatskom igraču odredili nekoliko mjeseci odmora zbog problema sa srcem: 'Ma, bit će to dobro. Vidjet ćete!'

Piše i snimio: Tonči Vlašić
14. listopada 2017. - 14:17

Sandro Sukno, najbolji hrvatski vaterpolist i člana talijanskog PRO Recca, između ostalih vlasnik zlata s tri najveća natjecanja, europskog i svjetskog prvenstva te Olimpijskih igara, mora pauzirati nekoliko mjeseci, a kako navodi njegov klub razlog je problem sa srcem.

Rezultat je to redovnog liječničkog pregleda, koje su obavili svi igrači talijanskog kluba prije početka nove sezone - navodi se na službenim stranicama kluba te dodaje kako je 27-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije bio potom na dodatnim provjerama kod profesora Paola Zeppillija u Milanu, koji je savjetovao odmor od nekoliko mjeseci.

- Nadam se kako nije ništa dramatično. Ma mislim da sam više preventivno zaustavljen, da su me prevencijski zaustavili od treninga, napora, bazena. Čisto da vidim kako to ide dalje, jer ipak je srce dosta ozbiljna stvar, jel'. Zdravlje je sad najvažnije. Stoga sam i napravio malo detaljnije preglede - rekao je Sandro u razgovoru s Deanom Bauerom, novinarom Sporskih novosti. 

- Vidjet ćemo sljedećih mjesec, dva, kako to ide dalje. Na lošije ili nadam se na bolje. Ukoliko bude tako, na bolje, bit će sve u redu. Najvažnije je sada smiriti se i opustiti - dodao je Sandro.

Predsjednik PRO Recca Maurizio Felugo i svi u PRO Reccu, piše na prorecco.it, poželjeli su Sandru što brži povratak u bazen. Sam Sandro je dodao: 

- Ma, bit će to dobro. Vidjet ćete.

26. travanj 2024 18:15