StoryEditorOCM
TenisTENIS

DUBROVNIK DUD BOWL Tko će podići pokal u Gospinom polju i što će dobiti najbolji?

1. srpnja 2017. - 12:36

Nakon pet dana igranja, šesti, posljednji dan, subotu, 1. srpnja, dočekalo je po četvero najboljih u obje konkurencije na četvrtom izdanju Dubrovnik DUD Bowl-a, međunarodnog teniskog turnira za tenisačice i tenisače do 11 godina.

Turnir na zemljanim terenima u Gospinom polju okupio je igračice i igrače iz čak 46 država svijeta od čega ih je trideset s titulom prvaka svojih država. U konkurenciji za naslov pobjednice ostale su Anastasija Ignjatić iz Bosne i Hercegovine, Yoana Konstantinova iz Bugarske, Daria Zhurid iz Ukrajine i Ela Nala Milić iz Slovenije, a u konkurenciji za pobjednika Rus Makar Krivoshchekov, Fatih Šišić iz Bosne i Hercegovine, Georgi Georgiev iz Bugarske te Zach Stephens iz Velike Britanije.

- Pobjednici će dobiti besplatno sudjelovanje u Kampu Gorana Ivaniševića, besplatno tjedan dana u najpoznatijoj teniskoj akademiji u svijetu,IMG Academy u Bradentonu na Floridi. Zatim, godišnji ugovor jednog od najvećih proizvođača teniske opreme, Wilson, te isto tako pozivnice za velike međunarodne turnire kao što su Little Mo i ine druge, koji se održavaju u IMG-u - istaknut će u Tenis centru Dubrovnik. Dubrovački turnir je turnir s najvećim nagradnim fondom na svijetu u mlađim uzrastima. 

Polufinala su prijepodne, a finala u Tenis centru Dubrovnik u Gospinom polju počinju u 16 sati. 

26. travanj 2024 14:44