StoryEditorOCM
RukometRUKOMET

PRVA HL (Ž) 'Malene' kući pjevajući, Zrinski opet nije mogao ništa!

Piše Branko Kulidžan
2. veljače 2019. - 23:02
Dalmatinka je prvi dio prvenstva zaključila sa 14 bodova. Dobiila je kod kuće Zrinski, Sesvete, Zamet, Umag i Murvicu, a u gostima Trešnjevku Osijek. Kod kuće je izgubila od Lokomotive, Bjelovara i Splita 2010., te u gostima od Podravke Vegete i Koke.

Sad je drugi dio počela kao i prvi. Pobjedom protiv Zrinskog. U Pločama je na startu sezone bila bolja s 20:17, a sad u Čakovcu još uvjerljivija - 28:21. Pločanske 'Malene' su prvi put osjetnu prednost imale pred kraj prvog poluvremena (14:10). Do kraja utakmice nisu ispuštale prednost, te su ostvarile osmu pobjedu.

Prvi strijelac Dalmatinke u 14. kolu bila je neuhvatljiva Renata Vladimir s deset pogodaka, po pet su postigle Lana Jarak i Marija Radoš, četiri Ema Barbir, tri Magdalena Žderić, a jedan Andrea Klarić. Pod vodstvom trenera Ivana Jerkovića za Dalmatinku su u Čakovcu još igrale: Petra Sršen, Antonija Rotim, Anđela Sušak, Anđela Zelić, Petra Marinović, Josipa Oršulić, Matea Krilić, Iva Žderić, Anamarija Nikolac i Andrijana Vlatka Jelčić.

Dalmatinka sad ima 16 bodova. I dalje je u gornjoj polovici prvenstvene tablice. Zrinski je ostao na 13 bodova. U 15. kolu, u subotu, 9. veljače, s početkom u 19 sati Dalmatinka u Domu športova u Pločama dočekuje Trešnjevku, koja ima 8 bodova. 
26. travanj 2024 11:01