StoryEditorOCM
RukometRUKOMET

MEMORIJAL 'BRUNO GLANZ' Pokal otišao u Kaštel Gomilicu

Piše i snimio: Tonči Vlašić
10. prosinca 2017. - 23:26

Ribola Kaštela je pobjednik 26. izdanja Memorijalnog turnira 'Bruno Glanz' za mlađe kadete, igrače rođene 2003. godine i mlađe, koji se u Sportskoj dvorani u Gospinom polju igrao u spomen na tragično preminulog igrača RKHM Dubrovnik u Domovinskom ratu.

Kaštelani su slavili u konkurenciji Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata, kojeg su pobijedili u finalu s 13:8, zatim Čapljine, Opusa iz Opuzena, Širokog i domaćina, RKHM Dubrovnik. Finale je Ribola Kaštela izborila osvajanjem prvog mjesta u skupini 'A' pobjedama 25:5 protiv Opusa i 24:11 protiv Čapljine, dok je Hrvatski dragovoljac bio najbolji u skupini 'B' pobijedivši sa 16:11 RKHM Dubrovnik i sa 17:11 Široki. Drugo mjesto u skupini 'A' zauzela je Čapljina pobjedom 16:2 protiv Opusa, dok je RKHM Dubrovnik bio drugi u skupini 'B' zahvaljujući 12:11 pobjedi protiv Širokog.

Domaćin, RKHM Dubrovnik, pod vodstvom Svena Krile igrao je u sastavu: Antonio Marić, Lovro Krizmanić, Nikša Kristović, Maroje Purin, Stipan Erceg, Lukša Pušić, Franko Agatić, Matija Gabrieri, Toni Regjo, Edi Burina, Maro Marčec, Petar Miladin, Petar Prce, Marko Di Leo i Antonio Masle. 
 

26. travanj 2024 05:59