StoryEditorOCM
OstaloSTOLNOTENISKI KLUB LIBERTAS MARINKOLOR

POČINJE DRUGI, ODLUČUJUĆI DIO Kad će više doći u Gospino polje varaždinski StaRR?

15. siječnja 2020. - 12:49
Oglasio se Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor: 'Nakon zimske stanke, ovu subotu, 18. siječnja, počinje proljetni dio natjecanja u HEP Super ligi odigravanjem 10. kola. U maloj 'B' dvorani u Gospinom polju s početkom u 17 sati odmjerit ćemo snage sa Splitom. Pozivamo sve naše navijače, sipantizere kluba da u što većem broju dođu podržati naše mladiće u ovom susretu'.

Damir Gleđ, katica za sve u kancelariji Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor, podsjetio je na prvi dio. Miho Simović, Tomislav Japec, Neven Juzbašić i Dragutin Šurbek su 'prezimili' na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa 17 bodova. Ostvarili su osam pobjeda i jedan poraz, i to od varaždinskog StaRR-a, koji ima stopostotni učinak, dok treće mjesto dijele GSTK Zagreb, Viodovod Osijek i Srdoči s po pet pobjeda i četiri poraza. Split je šesti u konkurenciji deset klubova sa četiri pobjede i pet poraza. 

- Važno je istaknuti kako ove sezone nema doigravanja za prvaka Hrvatske, već će prvak biti najuspješniji sastav nakon odigranih osamest kola. Već 12. kolo, treće proljetnog dijela, koje se igra 15. veljače donosi derbi susret prvenstva u kojem smo domaćini varaždinskom StaRR-u. U prvom dijelu, u 3. kolu, koje se odigralo 20. listopada 2019., izgubili smo u Varaždinu od StaRR-a s 3:0. Inače, u proljetnom dijelu prvenstva pet puta smo domaćini. Osim sa Splitom i StaRR-om igramo kod kuće s Požegom, Vodovod Osijekom i GSTK Zagreb, a gosti smo STŠK Dugo Selo, Pule, Srdočija u Rijeci te Slavonskog Broda - istaknuo je Gleđ. 

Libertas Marinkolor je nakon Splita, a uoči dolaska StaRR-a, tj. utakmice odluke, gost Dugog Sela.
26. travanj 2024 20:42