StoryEditorOCM
OstaloMEDIJSKI POKROVITELJ 'DUBROVAČKI VJESNIK'

XI. NOĆ GLADIATORA Opet su 'skuhali' nešto novo: čak 18 borbi u Gospinom polju!

28. ožujka 2017. - 18:18

Nakon godine i pol dana Noć Gladiatora će opet u ring. U subotu, 8. travnja, dubrovačka sportska dvorana u Gospinom polju rezervirana je za borilački spektakl.

Svaki put nešto novo ‘skuhaju’ u Ultimate fight klubu Gladiator. Ove godine osim što će se boriti mladi dubrovački borci, većina amaterski prvaci Hrvatske, održat će se svjetsko natjecanje u kickboxingu. Kakvo? Dovoljno je reći kako iza organizacije tog dijela priredbe stoji vodeća ruska organizacija, W5 kickboxing. U Gospino polje će zbog toga doći borci iz najmanje deset država, najvažnije, stižu oni najbolji. Održat će se šest kick boxing borbi te duplo više MMA borbi. Dakle, ukupno 18 borbi. Program počinje u Gospinom polju u 19 sati. Prva dva sata su rezervirana za kickboxing. Potom kreću MMA borbe. Zadnja MMA borba je između 24-godišnjeg ‘Gladijatora’ Karla Caputa i deset godina starijeg Ivice Truščeka. Caputu sedma profesionalna borba, a Trušček je u ring ulazio čak 62 puta. Caput je dobio svih šest borbi. Trušček ima 31 pobjedu i 30 poraza.

U dubrovačkom klubu, kad zavrte film proteklih deset izdanja Noći Gladijatora, ponosni na sve što se događalo i što su sve uspjeli napraviti. Tko se ne sjeća početka 2006., zatim, tko ne pamti kad je jedne godine došao legendarni Bob Sapp, pa činjenicu kako je u Hrvatskoj prvi put na Noći Gladiatora nastupio jedan UFC-ov prvak, Ricco Rodriguez...

Zatim, pamti se slika koja je otišla u svijet u četvrtak, 3. srpnja 2014. godine. Noć Gladiatora na tvrđavi Revelin: ring, u njemu borci, vide se krovovi staroga grada, zidine, zvonici... Bilo je to prvi put kako je tradicionalna borilačka priredba u Dubrovniku održana na otvorenom. I uvijek, bez obzira gdje se održala, na otvorenom ili u dvorani, sva mjesta uokolo ringa su bila popunjena. Uvijek se za Noć Gladiatora tražila karta više!

ULAZNICE U PRETPRODAJI: 50 POSTO POPUSTA
Opet će ulaznice u pretprodaju, i to po cijeni od 50 kuna. Opet u pretprodaji pedeset posto popusta po upola jeftinijoj cijeni nego će se prodavati na dan priredbe, u subotu, 8. travnja, na blagajni Sportske dvorane u Gospinom polju. Sve informacije o ulaznicama mogu se dobiti na mobitel broj 092/358-0308

27. travanj 2024 05:00