Sport Nogomet

NOGOMET

PRVA LIGA SREDIŠTE SPLIT Kadeti GOŠK Dubrovnik 1919. izborili drugu pobjedu

NOGOMET
Kadeti GOŠK Dubrovnika 1919. jedini su bili uspješni u 9. kolu Prve lige Središta Split. Ostale tri mlađe uzrasne kategorije dubrovačkog kluba upisale su poraz, kao i obje metskovske Neretve, pioniri i kadeti.

Redom, mlađi pioniri GOŠK Dubrovnika 1919. poraženi su u Dugopolju od Dugopolja s 1:0. Sa 4 boda (pobjeda, remi i sedam poraza) nalaze se na desetom mjestu u konkurenciji dvanaest klubova. Vodi splitski Hajduk s 22 boda i utakmicom manje (Hajduk je jedini bez poraza), isti bodovni učinak ima i Adriatic, dok su po bod manje osvojili Zadar i Primorac iz Stobreča. Peti je Šibenik sa 14 bodova...

Juniori GOŠK Dubrovnika 1919. poraženi su kod Dugopolja s 2:0 te su i dalje jedini bez pobjede i na začelju. Imaju jedan bod (remi i osam poraza).

U natjecanju pionira GOŠK Dubrovnik 1919. je poražen u Dugopolju s 1:0, a Neretva od Adriatica sa 6:1 (Petar Popović je bio strijelac za metkovski sastav). Neretva je s utakmicom manje osma s 11 bodova (tri pobjede, dva remija i tri poraza), dok je GOŠK Dubrovnik 1919. predzadnji, jedanaesti, s 5 bodova (pobjeda, dva remija i šest poraza). Vodi neporaženi Adriatic s 25 od 27 mogućih bodova.

U natjecanju kadeta GOŠK Dubrovnika 1919. je dobio s 3:2 Dugopolje na njegovom terenu, dok je Neretva izgubila s 2:0 u gostima od Adriatica. Kadeti dubrovačkog kluba koje vodi trener Vedran Madžar u Dugopolju je vodila s 3:0 (strijelci su bili Maro Vatović u 6., Nikola Čepo u 12. te Franjo Matej Urlović u 24. minuti). Domaćin je u nastavku s dva pogotka uspio samo ublažiti poraz. Kadeti GOŠK Dubrovnika 1919. su osmi s 8 bodova (dvije pobjede, dva remija i pet poraza), dok je Neretva s utakmicom manje deveta sa 7 bodova (dvije pobjede, remi i pet poraza). Vodi neporaženi Hajduk s 25 od 27 mogućih bodova.

U 10. kolu pioniri i kadeti Neretve igraju protiv vršnjaka splitskog Hajduka, dok je Junak iz Sinja suparnik mlađim pionirima, pionirima, kadetima i juniorima GOŠK Dubrovnika 1919.
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije