StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

DRUGA LIGA SREDIŠTE SPLIT Pionirima iz Župe i Konavala po bod, kadetima nesretna 67. minuta....

29. rujna 2019. - 15:18
Pioniri i kadeti su u Drugoj ligi središte Split odigrali 4. kolo.

Pioniri Župe dubrovačke i Konavljanina (Nogometne akademije Konavle) su kod kuće osvojili po bod, 1:1 protiv Omladinca iz Vranjica odnosno 3:3 protiv Šibenika II, dok je Jadran Luka Ploče poražen 5:1. Župa dubrovačka je gubila 1:0 od 27. minute, a šest minuta poslije je izjednačila pogotkom Matea Družića. U Čilipima Šibenik II je vodio s 1:0 od 24. minute te s 3:1 od 52. minute. Na 1:1 Konavljanin je izjednačio pogotkom Karla Čupića u 42. minuti, a drugi i treći pogodak domaći su postigli u nepune dvije minute. U 64. minuti strijelac je bio Josip Fragić, a u 65. minuti za konačnih 3:3 Dominik Desin.

Pogodak za Jadran Luka Ploče u porazu 5:1 od Primorca (BNM) postigao je Šime Erceg, koji je u 40. minuti smanjio na 3:1.
Na vrhu su sa sve četiri pobjede Vodice i GOŠK iz Kaštel Gomilice, Konavljanin je peti sa 7 bodova (dvije pobjede, po jedan remi i poraz), Župa dubrovačka je deveta sa 4 boda (utakmica više, unaprijed odigrala u gostima kod Velebita iz Benkovca – pobjeda 2:1, Župljani imaju pobjedu, remi i tri poraza), dok je Jadran Luka Ploče na začelju bez boda (četiri poraza).

U natjecanju kadeta sva tri županijska drugoligaša su poražena, Župa dubrovačka i Konavljanin (Nogometna akademija Konavle) na svom terenu, a Jadran Luka Ploče u gostima. Omladinac iz Vranjica je u Čibači dobio Župu dubrovačku s 1:0, Šibenik II je u Čilipima s 2:0 savladao Konavljane, a Jadran LP je s 2:1 poražen u gostima od Primorca (Biograd na Moru). Pločani su poveli pogotkom Duje Žderića u 50. minuti. Domaćin je izjednačio u 62., a do pobjede stigao pogotkom u 67. minuti. Zanimljivo, Župa dubrovačka je poražena pogotkom u 67. minuti, a Šibenik II je za konačnih 2:0 mrežu Konavljanina zatresao u 67. minuti.

Omladinac iz Vranjica sa sve četiri pobjede vodi ispred GOŠK-a iz Kaštel Gomilice, koji ima tri pobjede i jedan remi. Jadran Luka Ploče je nakon prvog poraza ostao na sedam bodova te je četvrti. Župa dubrovačka ima pobjedu, jedan remi i tri poraza (unaprijed je odradila utakmicu 10. kola, gostovanje u Benkovcu – poraz od Velebita sa 4:0) te sa četiri boda zauzima deseto mjesto, dok je Konavljanin s bodom (remi i tri poraza) na posljednjem dvanaesto mjestu.
26. travanj 2024 17:34