StoryEditorOCM
NogometNAJBOLJI NOGOMETAŠ SVIJETA U ĐIRU GRADOM

LUKA MODRIĆ NAVRATIO DO DUBROVNIKA Skoknuo do Pantarula, bio u društvu Željka Raguža....

17. veljače 2019. - 03:20
Luka Modrić će zbog žutih kartona propustiti ove nedjelje, 17. veljače, ogled s Gironom kod kuće, i kad je već prisilno dobio slobodno u 24. kolu španjolskog prvenstva, odlučio je nakon nastupa u srijedu u Amsterdamu gdje je s Real Madridom dobio 2:1 Ajax u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, i gdje je opet bio jedan od najboljih u redovima europskog prvaka, skoknuti do Hrvatske, i to je na kraju navratio do Dubrovnika.

U subotu navečer je 'desetka' Real Madrida i kapetan hrvatske reprezentacije, svjetskih doprvaka, koji je prošle godine pokupio sva najveća priznanja (redom: najbolji igrač svjetskog prvenstva u Rusiji, zatim najbolji igrač Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA), najbolji igrač svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), dobitnik Zlatne lopte koju ugledni francuski magazin France Football dodjeljuje najboljem nogometašu godine... i dobio je još mnoga druga priznanja) - bio je sa suprugom Vanjom na večeri u Pantarula.

Slikao se na kraju s ekipom restorana. I Željko Raguž se pohvalio na društvenim mrežama susretom s igračem, koji je u 2018. prekinuo dominaciju te skinuo sa svjetskog trona dvojicu veličanstvenih, Ronalda i Messija...
26. travanj 2024 06:27