Sport Nogomet

NOGOMET: VINOGRADAR - JADRAN LUKA PLOČE (14 SATI)

HRVATSKI KUP Novi povijesni uspjeh!?

NOGOMET: VINOGRADAR - JADRAN LUKA PLOČE (14 SATI)
Nakon pobjede u šesnaestini finala hrvatskog kupa protiv Splita euforija je zahvatila dolinu Neretve i mali grad Ploče. Na ulici, u uredima, kafićima, glavna tema je utakmica koja će se danas odigrati u Mladini u okviru osmine finala između Vinogradara i Jadran Luke Ploče. Ovo je za Pločane povijesni uspjeh kluba koji sljedeće godine slavi 60 godina djelovanja. Na put su krenuli dan ranije kako bi današnju utakmicu dočekali što odmorniji i spremniji. Igrači su puni optimizma i želje, svi uglas kažu da će dati sve od sebe kako bi se vratili neporaženi, te da se utakmica pamti kao praznik nogometa.

Na tribinama će imati i veliku podršku navijača iz Ploča i doline Neretve koji su organizirano krenuli na put. Za ovu utakmicu trener Goran Proleta i njegov pomoćnik Stipica Zmijarević neće moći računati na povrijeđenog Ivana Raiča te Marina Romića i Marina Oršulića, tako da će tek pred početak susreta znati s kojih jedanaest će se suprostaviti momčadi Vinogradara, te ući u borbu za prolazak u četvrfinale kupa.

- Za ovu utakmicu smo se dobro spremili. Proučili smo momčad Vinogradara koja je dobra i homogena cijelina, veliki su favoriti u ovom dvoboju obzirom da u svojim redovima imaju nekoliko prvoligaških igrača. Ipak uz dužno poštovanje za ovu utakmicu smo se posebno pripremali - kazao je prije polaska na put športski direktor Jadrana Petruit Dulaj, te je dodao:

- Ukoliko odigramo kao što smo igrali do sada u kup natjecanju očekujemo prolaz dalje i ostvaranje novog povijesnog uspjeha.
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

Ivica Bota o hodočašću na Putu Sv. Jakova

Ivica Bota o hodočašću na Putu Sv. Jakova
Ivica Bota, u Putositnicama utorkom, predstavio je zapažanja i osobna proživljavanja s hodočašća koja je pretoči...
Ivica Bota o hodočašću na Putu Sv. Jakova