StoryEditorOCM
NogometNOGOMET: VINOGRADAR - JADRAN LUKA PLOČE (14 SATI)

HRVATSKI KUP Novi povijesni uspjeh!?

Piše Branko Kulidžan
31. listopada 2018. - 11:40
Nakon pobjede u šesnaestini finala hrvatskog kupa protiv Splita euforija je zahvatila dolinu Neretve i mali grad Ploče. Na ulici, u uredima, kafićima, glavna tema je utakmica koja će se danas odigrati u Mladini u okviru osmine finala između Vinogradara i Jadran Luke Ploče. Ovo je za Pločane povijesni uspjeh kluba koji sljedeće godine slavi 60 godina djelovanja. Na put su krenuli dan ranije kako bi današnju utakmicu dočekali što odmorniji i spremniji. Igrači su puni optimizma i želje, svi uglas kažu da će dati sve od sebe kako bi se vratili neporaženi, te da se utakmica pamti kao praznik nogometa.

Na tribinama će imati i veliku podršku navijača iz Ploča i doline Neretve koji su organizirano krenuli na put. Za ovu utakmicu trener Goran Proleta i njegov pomoćnik Stipica Zmijarević neće moći računati na povrijeđenog Ivana Raiča te Marina Romića i Marina Oršulića, tako da će tek pred početak susreta znati s kojih jedanaest će se suprostaviti momčadi Vinogradara, te ući u borbu za prolazak u četvrfinale kupa.

- Za ovu utakmicu smo se dobro spremili. Proučili smo momčad Vinogradara koja je dobra i homogena cijelina, veliki su favoriti u ovom dvoboju obzirom da u svojim redovima imaju nekoliko prvoligaških igrača. Ipak uz dužno poštovanje za ovu utakmicu smo se posebno pripremali - kazao je prije polaska na put športski direktor Jadrana Petruit Dulaj, te je dodao:

- Ukoliko odigramo kao što smo igrali do sada u kup natjecanju očekujemo prolaz dalje i ostvaranje novog povijesnog uspjeha.
26. travanj 2024 22:36