Sport Nogomet

NOGOMET

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA 'Kapetani' zaustavili Gusare, ONK Metković jedini sto posto

NOGOMET
Orebić je zaustavio Gusara, slavio s 1:0 pogotkom Maria Badžeka u 83. minuti. 

Prvo poluvrijeme - 3:0 za domaćina, ali u promašajima, i to kakvih prilika za pogodak. U nastavku domaćin i dalje opasniji, ali prijetio je i Gusar. Nakon pogotka Badžeka, koji se sjurio, te pogodio iskosa, gosti su u jednoj gužvi pred golom domaćina tražili od pomoćnog suca da pokaže na centar, tvrdili su kako je lopta prošla gol crtu. Nedugo nakon toga novi pogodak domaćina, ali sad je zastavica visoko u zraku te je ostalo 1:0. Domaći su sad bili ljuti na suce. Tvrdili kako nije bilo zaleđa. 

Orebić je zaslužio uspjeh. Trebalo je biti i uvjerljivije. Međutim, tako je malo nedostajalo Gusaru da u nastavku utakmice kazni promašaje domaće momčadi u prvih 45 minuta.

ONK Metković ostaje jedini sa stopostotnim učinkom. Orebić je stigao Gusara i Slavena. Sad imaju po tri pobjede i jedan poraz. Orebić je izgubio bodove samo u Gabrilima. Slaven i i Gusar u Orebiću. Metkovski 'crveno bijeli' su bez derbija, i bez primljenog pogotka. Bit će opet zanimljivo... 

POREDAK
1. ONK Metković 12 bodova (13:0), 2. Gusar 9 bodova (13:7), 3. Slaven 9 bodova (8:2), 4. Orebić 9 bodova (4:2), 5.-6. Grk i Župa dubrovačka po 6 bodova (7:7), 7. Croatia 6 bodova (2:4), 8. Hajduk 1932. 4 boda (7:9), 9. SD Smokvica (ex. Jadran 1929.) 3 boda (7:10), 10. Sokol 3 boda (3:9), 11. Konavljanin 3 boda (3:10), 12. Žrnovo 1 bod (3:10).

RASPORED 5. kola
Nedjelja, 21. listopada, Gabrili: 
Croatia - SD Smokvica, Gruda: Slaven - Gusar, Potomje: Grk - Orebić, Vela Luka: Hajduk 1932. - Župa dubrovačka, Žrnovo: Žrnovo - Sokol, Metković: ONK Metković - Konavljanin.
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije