StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

TURSKA 'Gradski derbi' pripao Glumcu

30. rujna 2018. - 23:34
Ogled dva dubrovačka nogometaša u 7. kolu drugog razreda turskog nogometa pripao je Tomislavu Glumcu čiji je Balikesirspor kod kuće s 2:1 dobio Altay za koji igra Adnan Aganović. Glumac, koji je više od pola godina izbivao zbog ozljede (operacije) s terena, sad se polako vraća, u igru je ušao u 81. minuti, dok je Aganović odigrao čitavu utakmicu. 

Oba sastava, Glumčev i Aganovićev, imaju po 9 bodova. Altay je sedmi, a Balikesirspor osmi u konkurenciji osamnaest klubova. Altay je sezonu otvorio s dvije pobjede i tri remija nakon čega je upisao dva poraza, dok Balikesirspor ima dvije pobjede, tri remija, jedan poraz te jednu 'neriješenu' utakmicu. Naime, još nije registrirana prekinuta utakmica 5. kola između Balikesirspora i Umraniyespor zbog ulaska gledatelja u teren. Iako je zbog toga Balikesirspor kažnjen s dvije domaće utakmice bez svojih navijača, protiv Altaya su na tribinama bili samo gostujući navijači, njih 400, ne znači kako će utakmica biti registrirana 3:0 za Umraniyespor. Spominje se kako bi se mogla igrati nova utakmica, čak i da se utakmica nastavi. U trenutku prekida bilo je 0:0.

Balikesirspor je prve dvije domaće utakmice ove sezone igrao u Akhisaru jer se mijenjao travnjak na njihovom stadionu. U te dvije utakmice osvojio je bod (remi i poraz).

U Kupu Turske Balikesirspor i Altay su bili uspješni, preskočili su prve prepreke, te su se plasirali među 64 najbolja.
01. svibanj 2024 23:34