StoryEditorOCM
NogometPIŠU SLOBODNA DALMACIJA I SPORTSKE NOVOSTI

GDJE IMA DIMA, IMA I VATRE Župljanin, trofejni Jugov predsjednik, kandidat za predsjednika splitskog Hajduka!?

Piše PSD.
6. lipnja 2018. - 09:59

Lukša Jakobušić, dubrovački poduzetnik, vlasnik ‘One Suite Hotela’ i dopredsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje, novo je ime s kojim se barata u kampanji izbora predsjednika Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk iz Splita - pišu Slobodna Dalmacija i Sportske novosti.

Do prošle godine Jakobušić je bio predsjednik Juga, usko je surađivao s Hajdukom, jer upoznao je dva posljednja čelnika Bijelih Brbića i Kosa. Jakobušić se, ističe se, nije prijavio na natječaj, ali špekulira se da je ‘head hunter’ agencija koju je angažirao Hajduk uzela dubrovačkog poduzetnika kao jednog od relevantnih kandidata za upražnjeno mjesto prvog čovjeka Hajduka.

Koliko su glasine istinite, vidjet će se sredinom lipnja, a dotad je najavljeno da će se znati nasljednik Ivana Kosa. Jakobušić je trenutno dopredsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje, a slovi za jednog od najuspješnijih sportskih djelatnika u Hrvatskoj u ovome desetljeću. S Jugom je u četiri godine osvojio dva europska trofeja 2016., i to naslov prvaka Europe i europski Superkup, zatim dva naslova prvaka Hrvatske i dva Kupa Hrvatske te dva naslova pobjednika Triglav regionalne lige.

- Natječaj je bio i nisam se prijavio. Natječaj je završen. To je sve što vam mogu reći - izjavio je Jakobušić za Slobodnu Dalmaciju, a na činjenicu da je njegovo ime u obzir uzela 'head hunter' agencija, odgovorio je: 

- Što da vam kažem... Nisam se javio... Šta bude, bit će.

Podsjetnik, Jakobušić je bio predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje pune četiri godine. Izabran je početkom studenoga 2013. godine.

26. travanj 2024 10:04