StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

ŽUPA IDE U BAŠKU VODU Papić: 'Izvukli smo najtežeg suparnika', Milić: 'Odlučivat će se na Taranteli!'

9. lipnja 2017. - 14:59

Župa dubrovačka igra protiv Uranie iz Baške Vode, prvaka Prve županijske lige Splitsko-dalmatinske županije u kvalifikacijama za popunu Treće hrvatske lige – jug. Odlučio je tako ždrijeb u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza – središte Split.

Prva utakmica igra se Baškoj Vodi u nedjelju, 11. lipnja s početkom u 17.30 sati, a uzvrat je u četvrtak, 15. lipnja u Čibači. Nakon uzvrata znat će se tko će u idućoj sezoni, 2017./18., igrati u višem rangu.

- Na papiru je Urania blagi favorit, ali nećemo se predati. Je li ovo najteži mogući protivnik kojeg smo mogli dobiti? Je li Zagora prvi favorit kvalifikacija, a Škabrnja od tri moguća suparnika bila najbolji izbor? Zagora ima iskusnu momčad, ima iskustva igranja u višem rangu. Međutim, splitska skupina je najjača, a Urania je bila najbolja u konkurenciji Mosora, Jadrana iz Kaštel Sućurca, Vinjana, Uskoka…  Biti prvi u toj konkurenciji znači da vrijediš. Dakle, mislim kako smo izvukli na papiru najtežeg suparnika – rekao je Josip Papić, trener/igrač Župe dubrovačke.  

Dodat će Papić kako je zbog ozljede upitan u nedjelju samo nastup Josipa Vidića.

- Svi ostali su spremni za kvalifikacije – naglasio je Papić.

Župa dubrovačka u nedjelju seli u Bašku Vodu. S momčadi će, najavljuje dopredsjednik Župe dubrovačke Zoran Milić, koji je bio na ždrijebu, i navijači. U redovima prvaka Prve županijske lige Dubrovačko-neretvanske županije priželjkuju kako će se o momčadi, koja će u južnu skupinu Treće hrvatske lige, odlučivati utakmica na Taranteli u četvrtak, 15. lipnja.

Drugi putnik u viši rang bit će uspješniji iz ogleda Škabrnja – Zagora

26. travanj 2024 12:17