StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/TREĆA HL-JUG

Vodeći Hajduk u Lapadu: evo startnih jedanaest GOŠK Dubrovnik 1919., najugodnijeg iznenađenja lige, za derbi kola!

29. listopada 2016. - 13:57

Na vratima će biti Kristić, u zadnjem redu Ivanišević, Jokić, Žile i Nemec, ispred Cicijelj, Horvat, Karlo Torbarina i Kljunak, zatim Jurić te skroz naprijed Hodžić – izdiktirao je Franjo Domić, trener GOŠK Dubrovnika 1919. sastav svoje momčadi, koji će ove subote, 29. listopada u 14.30 sati početi u Lapadu utakmicu s Hajdukom II.

U Dubrovniku se igra derbi 13. kola Treće hrvatske lige – jug. GOŠK Dubrovnik 1919. dijeli s Kamenom treće mjesto s 22 boda, dok je Hajduk II. s tri boda više na prvom mjestu. GOŠK Dubrovnik 1919. je nanizao tri pobjede, četiri utakmice bez primljenog pogotka i šest utakmica bez poraza. Hajduk II. za cilj ima plasman u veći rang, ali Domić kaže: 'Imamo danas 22 boda u koja su igrači prije svega, zatim ljudi iz najužeg vodstva te treneri, kolege Skaramuca i Herceg i ja, uložili puno truda i  znoja. Plus, imamo se sad za što boriti, a to je prvo mjesto. Ne samo protiv Hajduka u subotu, već do kraja prvenstva. Borit ćemo se za svaku travku, i to ne samo u Lapadu, već i na strani'.

Na dubrovačkoj klupi protiv splitskih 'Bilih' bit će Sarić, Mušić, Raguž, Glavinić, Berković, Petrušić i Vuknić.

Utakmicu GOŠK Dubrovnik 1919. – Hajduk II. sudit će Zvonimir Sinovčić iz Novigrada. Svaki gledatelj će uz kupljenu ulaznicu (30 kuna) na poklon dobiti naljepnicu – grb dubrovačkog kluba.

27. travanj 2024 05:17