StoryEditorOCM
KošarkaŽENSKI KOŠARKAŠKI KLUB RAGUSA

NAJBOLJA HRVATSKA KOŠARKAŠICA U GOSPINOM POLJU Hoće li nastaviti svoj trofejni niz s Ragusom?

Piše PSD.
17. kolovoza 2019. - 11:09
Iva Todorić, hrvatska reprezentativka i jedna od najboljih košarkašica zagrebačkog Medveščaka, aktualnog prvaka i pobjednika Kupa Hrvatske, nova je članica Raguse.

– Nakon prelijepih osam godina u Medveščaku došlo je vrijeme da odem u drugi klub. Ovim putem željela bih se zahvaliti svom sad već bivšem klubu, upravi, trenerima, a najviše mojim suigračicama na svemu što sam proživjela i doživjela u ovom razdoblju dok sam bila igračica Medveščaka. Pošto nemam ambicija ići igrati u inozemstvo, već se zaposliti i uz to pokušati odigrati još koju sezonu u Hrvatskoj, prihvatila sam ponudu Raguse. Klub ima dosta velike ambicije u narednoj sezoni te se nadam da ću svojom igrom pokušati pomoći curama i klubu u ispunjavanju ciljeva koji su zacrtani za iduću sezonu – izjavila je za portal zenska-kosarka.com 26-godišnja Todorić, košarkašica s akademskim obrazovanjem (magistrica ekonomije), koja je s Medveščakom osvojila šest puta prvenstvo Hrvatske i pet puta Kup Hrvatske 'Ružica Meglaj Rimac'.

Prošle sezone treneri su je izabrali za najbolju košarkašicu Hrvatske.

- Ragusa ima cilj osvojiti barem jedan trofej i ta ambicija me privukla. Veselim se novoj sezoni i nadam se ispunjenju ciljeva - podvukla je Todorić, koja je rodom iz Zmijavaca.
26. travanj 2024 12:50