Sport Košarka

KOŠARKA

PRVA HRVATSKA LIGA Zadnjih pet minuta nije bilo dobro

KOŠARKA
Poraz Raguse u Zagrebu od Zagreba sa 78:69 u 4. kolu Prve hrvatske lige košarkašica. Vodila je u završnici utakmice dubrovačka ekipa. Sa 66:65 je ušla u zadnjih pet minuta, ali nije uspjela… Ragusa ima pobjedu i tri poraza. Zagreb je upisao svoju treću pobjedu. Jedino Split ima 4/0, a Brod na Savi 0/4.

Carmen Miloglav je protiv Zagreba bila na korak do novog 'triple doubla' (10 koševa, 9 skokova i 10 asistencija), Ana Haklička je bila prvi strijelac Raguse s 19 koševa, Živana Janković je ubacila 18 uz 5 skokova i 5 asistencija. I Katarina Zarač je bila dvoznamenkasta u napadu (10 koševa), dok su Marija Pocrnjić i Mihaela Pavlović postigle po 6 koševa. Igrala je još Ani Putica, a u sastavu Raguse su još bile Ana Nika Škurla, Paula Mojaš i Karla Lučić Raguž.

Ragusa je opet izgubila bitku pod koševima: 55:27 za Zagreb, međutim, imala je manje izgubljenih lopti (16:27) i više osvojenih (13:2) te je bila u prilici ostvariti pobjedu, ali je nije iskoristila… Zadnju četvrtinu je izgubila s 19:9, Zagreb je zadnjih pet minuta dobio s 12:4.

U 5. kolu Ragusa dočekuje Podravac Gigant, koji ima isti učinak.
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije