Sport Košarka

KOŠARKA

DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG (M) Opet Dubrovnik bez problema preplivao Cetinu
 

KOŠARKA

Nova pobjeda košarkaša Dubrovnika za ostanak na prvom mjestu južne skupine Druge hrvatske lige. U 10. kolu ugostili su Cetinu iz Trilja te bili bolji s 95:64. Nakon prvih 20 minuta bilo je samo plus pet, a početkom nastavka momčad trenera Željka Vreće tricama je 'ubila' svaku nadu gostiju u uspjeh u Gospinom polju. Drugo poluvrijeme Dubrovnik je dobio sa 49:23 te je sad na omjeru pobjeda i poraza 9/1!

Pobjedu protiv Cetine, koja je ostala na dvije pobjede, upisala osmi poraz, Dubrovnik je izborio u sastavu: Josip Boban (17), Petar Šeparović (9), Antonio Petrović, Vlaho Šojka (3), Toni Mustapić (9), Stipe Režić (13), Ivan Vodopija (8), Filip Vujičić (13), Stjepan Tešija (15) i Joško Kušt (8).

U 11. kolu Dubrovnik je gost Omiša, koji je jedini ove sezone dobio Sonik Puntamiku, najvećeg konkurenta Dubrovnika u borbi za prvo mjesto! Sonik Puntamika je jedina ove sezone dobila Dubrovnik, i to u Zadru. Omiš je uoči 10. kola bio treći s 5 pobjeda i 4 poraza. Isti učinak imao je i četvrti Solin...

Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije