StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA/A-2 HL - JUG

JAZINE SU PRVOLIGAŠKA EKIPA Dubrovnik pružio dobar otpor

27. studenog 2016. - 21:09

Jazine Arbanasi se bore za naslov prvaka A-2 lige, plasman u A-1 hrvatsku ligu, ne i Dubrovnik. Koliko su jake pokazale su u Kupu Hrvatske uoči početka prvenstva kada su s 83:57 dobile u Gospinom polju Dubrovnik. Potvrdile su to još jednom, dva i pol mjeseca poslije. Ovaj put u utakmici za bodove. Jazine su i ovaj put u Gospinom polju dobile Dubrovnik. Sad sa 75:52  (17:12, 16:17, 19:12, 23:11).

Međutim, dok je prvi put sve bilo jasno prije poluvremena, ovaj put konačni rezultat ne pokazuje kako je Dubrovnik odigrao dobru utakmicu.

- Dugo, dugo je bilo egal, tri, četiri razlike u trećoj. Nažalost, 'puknuli' smo na kraja. Žao mi je zbog toga, ali s obzirom kakva su ekipa Jazine, prava prvoligaška, zadovoljan sam kako smo odigrali tri četvrtine utakmice, tj. veći dio utakmice – istaknuo je Željko Vreća, trener Dubrovnika.

Dubrovnik je igrao u sastavu: Husnija Habul (3), Petar Šeparović (5), Mateo Vidović (2), Božo Katić (12), Vlaho Raguž, Vjekoslav Vučinović (10), Ivan Bogdanović (14), Vlaho Šojka, Filip Vujičić, Petar Jakobušić, Joško Kušt (6) i Luka Brbora.

Košarkaši Dubrovnika nakon 7. kola imaju tri pobjede i četiri poraza. Podsjetnik, nakon dva startna poraza (Sonik Puntamika u Zadru i Diplomus u Splitu) ostvarili su tri pobjede (Omiš, Solin i Cetina). Prošlo kolo su izgubili od Sukošana u gostima, a sad od Jazine Arbanasi. Ribola Kaštela je sezonu otvorila sa 6/0, Jazine Arbanasi sad imaju 6/1.. U 8. kolu Dubrovnik je gost Adriatika.

27. travanj 2024 06:44