StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA LIGA ODBOJKAŠICA

OPET 'POMELE' DRENOVU Dubrovnik izborio šestu pobjedu, treću u gostima, računajući Kup dobio je sve četiri utakmice u zadnjih osam dana! 

7. prosinca 2019. - 20:03
Nova pobjeda odbojkašica Dubrovnika i nova tri boda na kontu ekipe iz Gospina polja. U riječkoj dvorani 'Dinko Lukarić' dobile su u 11. kolu Drenovu sa čistih 3:0. Prva dva seta su ostavile domaće na 18 poena, a u trećem im prepustile samo 9. Nakon 64 minute igre mogle su u Rijeci slaviti svoju šestu pobjedu u svojoj povratničkoj sezoni u Prvoj hrvatskoj ligi s kojom su 'zacimentirale' mjesto u gornjem dijelu prvenstvene tablice.

Dubrovnik je sad na 20 bodova od 33 moguća te na četvrtom mjestu. Do kraja 2019. ima još dvije utakmice. Idući vikend dočekuje posljednjeplasiranu Kostrenu, koja je bez pobjede, a potom je gost lidera, zagrebačkog Dinama, koji je bez poraza.

Utakmica u Rijeci bila je osma utakmica u kojoj je Dubrovnik povećao svoj bodovni učinak (šest pobjeda i dva poraza s 3:2). Drugi put je dobio Drenovu protiv koje je bio uvjerljiv i u Gospinom polju u 2. kolu. Tad je izgubio ukupno 44 poena, a sad samo poen više. Ujedno bila je ovo treća gostujuća pobjeda ekipe trenerice Mirjane Vreće i Marine Radić te kondicijskog trenera Tomislava Jurišića. Prethodno je slavila kod Kostrene i Nove Gradiške.

U osam dana Dubrovnik je dobio obje utakmice u prvenstvu te obje u Kupu Hrvatske. Prvo je u prvenstvu dobio drugu ekipu zagrebačke Mladosti, koja je s Dinamom dijelila prvo mjesto, a nakon toga je u Trogiru dobila Šibenik i Trogir te izborila plasman u završnicu Kupa Hrvatske, među 16 najboljih u državi. 
3:0 kod Drenove
Pod vodstvom trenerice Mirjane Vreće Dubrovnik je u Rijeci s 3:0 dobio Drenovu igrajući u sastavu: Anđela Čuljak, Ivana Ivaniš, Mara Šilje, Petra Ramić, Karla Burđelez, Ivana Marinović, Petra Putica, Nora Đurić, Doris Buzolić, Martina Vreća, Hana Dilberović i Gabriela Stipanović.

26. travanj 2024 21:44