StoryEditorOCM
OstaloBORILAČKI SPEKTAKL KSW ORGANIZACIJE U POLJSKIM GLIWICAMA

VAGA POKAZALA ISTO Srđan Marović: 'Ne vjerujem da je tri godine ležao na kauču!'

7. prosinca 2019. - 00:31
Vaga je pokazala 110,7 kilograma, i kad je na nju stao 35-godišnji Poljak Michał Włodarek, ali ikad se vagao njegov suparnik, šest godina mlađi Dubrovčanin Srđan Marović, član Ultimate fight kluba Gladiator.

KSW
, sjajna organizacija borilačkih sportova, u poljskim Gliwicama, u subotu, 7. prosinca, priređuje svoju 52. priredbu, koja će se moći pratiti između ostalog na www.KSWTV.com.

Marović je na savršenom učinku u profesionalnim vodama – dobio je sve četiri borbe nakon čega je potpisao ugovor s KSW-om na četiri borbe. Włodarek je na sedam pobjeda i dva poraza. Poljski veteran je imao četiri borbe u KSW-u, a u karijeri je pobijedio bivšeg izazivača KSW naslova Michala Andryszaka i UFC veterana Daniela Omielańczuka.

Njegova borba protiv Wlodareka otvorit će priredbu u Gliwicama. Poljak je posljednji nastup imao krajem 2016. godine.

- Protivnik nije bio aktivan posljednje tri godine. Znam kako su fizička snaga i hrvanje njegove najveće kvalitete, ali kakav će biti nakon tolikog vremena nitko ne može znati. Ne vjerujem da je tri godine ležao na kauču. Vjerojatno je trenirao i napredovao. Za mene je ovo prva stepenica u KSW-u. Idemo borbu. Sva snaga i koncentracija je usmjerena na subotnju borbu u Areni u Gliwicama. Osjećam se odlično. Pripreme za meč su prošle također odlično. Jedva čekam meč protiv Wlodareka – rekao je Marović u najavi svoje pete profesionalne borbe.

Sa Srđanom su u Gliwicama braća Perak, Maro i Kristijan, te Hrvoje Slade

Podsjetnik, glavna borba 52. KSW-ove priredbe je sudar legendarnog Mameda Khalidova i vlasnika pojasa u srednjoj kategoriji Scotta Askhama, zatim ogled dvojice poljskih sportskih junaka. Olimpijski prvak u dizanju utega Szymon Kolecki borit će se s vlasnikom brončane olimpijske medalje u hrvanju Damianom Janikowskijem...

Priredba u Areni Gliwice počinje u subotu, 7. prosinca, u 19 sati.
06. svibanj 2024 02:42