StoryEditorOCM
OstaloDRUGA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA JUG

OSTAO SAMO BOD U MOKOŠICI Ombla se vratila i povela nakon 0:2, ali...

3. prosinca 2019. - 23:05
Prije četiri dana Ombla je u Vodicama odigrala u gostima 3:3 kod Heroja 2007. u 8. kolu južne skupine Druge hrvatske lige. Bio je to njezin prvi neodlučen rezultat ove sezone u prvoj sezoni kluba u južnoj skupini Druge hrvatske lige, a sad je u 9. kolu opet odigrala 3:3, sad protiv Kijeva, i sad kod kuće te više nije na stopostotnom učinku u dvorani Osnovne škole Mokošica, ali je i dalje neporažena kao domaćin (tri pobjede i jedan remi).

Kijevo je povelo s 2:0. Oba pogotka je postiglo u 12. minuti (Petar Knežević i Matej Ljubić). Ombla je do poluvremena prepolovila zaostatak (Leo Bogdanović u 14. minuti), a početkom nastavka s nova dva pogotka stigla do vodstva (Pero Ševo u 22. i Ivo Vlahušić u 24. minuti). Kijevo je pogotkom Ivana Ilića izjednačilo na 3:3 u 26. minuti. Do kraja, u preostalih 14 minuta igre, nije bilo pogodaka.

Ombla ima 14 bodova (četiri pobjede, dva remija i tri poraza). Novi bod izborila je igrajući u sastavu: Matija Zore, Marko Ilić, Ante Franković, Ivo Vlahušić, Leo Bogdanović, Antun Bačić, Pero Ševo, Frano Vlahušić, Dominik Gustin, Borna Tikvica, Domagoj Ljubišić i Andro Drašković.

U 10. kolu, u nedjelju, 8. prosinca, Ombla je gost Trogira, koji je u prvih osam kola ostvario tri pobjede, jedan remi i četiri poraza. Ombla je uoči 9. kola bila na diobi četvrtog mjesta. Murter je bio vodeći s 19 bodova, Jezera druga s 18 bodova, a Šibenik 1983. treći sa 14 bodova
27. travanj 2024 03:59