StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO Nažalost, Dario Marinović neće predvoditi Hrvatsku u Gospinom polju, poziv dobila i dva igrača Squarea

14. listopada 2019. - 16:39
Dario Marinović je još uvijek izvan terena zbog ozljede. Zadnje informacije govore kako ćemo morati pričekati još nekoliko mjeseci na povratak najboljeg strijelca u povijesti hrvatske reprezentacije. Spominje se i nova operacija. Izbornik Mato Stanković još se nije oglasio po tom pitanju. Popis svih igrača na koje računa za nastup u Dubrovniku od 23. do 26. listopada na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Svjetsko prvenstvo još nije ugledao svjetlo dana na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Istina, Malonogometni klub Square se na društvenim mrežama pohvalio kako su njegova dva igrača, vratar Zoran Primić i Maro Đuraš, među pozvanima na pripreme za nastup u kvalifikacijama, kao i to da će u stožeru reprezentacije za tu akciju biti i Hans Matić, trener vratara.

Hrvatska malonogometna reprezentacija će se prije dolaska u Dubrovnik pripremati u Otočcu. U Gospinom polju igraju još reprezentacije Bosne i Hercegovine te Švedske i Rusije. Prva dva mjesta vode u drugi krug kvalifikacija.

FOTO Dario Marinović na EP-u 2016. u Beogradu
26. travanj 2024 10:32