StoryEditorOCM
OstaloBADMINTONSKI KLUB DUBROVNIK

ZAGREB YOUTH OPEN Bronca za Lučiu Galjer

29. rujna 2019. - 17:47
Lučia Galjer je igrajući sa Sarom Palfi iz Rumunjske osvojila broncu na Zagreb Youth Openu u konkurenciji igračica do 13 godina. Galjer i Palfi su s dvije pobjede stigle do polufinala u kojem su poražene od Rumunjki, Denise Muscalu i Cristine Sirbu, kasnijih pobjednica, koje su u pojedinačnom dijelu natjecanja osvojile broncu odnosno srebro. Galjer je u pojedinačnom dijelu natjecanja u skupini bila druga s dvije pobjede i jednim porazom te se nije plasirala u završnicu, četvrtfinale.

U konkurenciji igrača do 13 godina nastupili su od članova Dubrovnika Patrik Karamatić i Davor Makivić, koji je bio pobjednik svoje kvalifikacijske skupine te se plasirao u četvrtfinale, među osam najboljih. U utakmici za polufinale poražen je od Mađara Vince Borosa. te je nastup zaključio na diobi petog mjesta. Karamatić pak nije uspio proći skupinu, dok je u paru s Makivićem zaustavljen u 1. kolu.

Marko Janičić je ostao bez pobjede u konkurenciji kadeta, igrača do 15 godina. Pojedinačno je zaustavljen u skupini te na startu natjecanja u paru nastupivši s Ivanom Kuklom iz Novske.

FOTO Lučia Galjer (Dubrovnik)
26. travanj 2024 14:57