StoryEditorOCM
OstaloŽENSKI ODBOJKAŠKI KLUB DUBROVNIK

REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA KLUBA Sastav koji pobjeđuje, ne mijenja se

4. lipnja 2019. - 17:22
Očekivano, kad se ostvari uspjeh, sve je super i sve je za pet. Prva ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik je izborila veći rang. Bila je protekle sezone najbolja u južnoj skupini Prve 'B' hrvatske lige te će na jesen krenuti u bitku za poene, setove i bodove u Prvoj 'A' hrvatskoj ligi. I mlađi uzrasti su u protekle četiri godine, koliko je prošlo od posljednje izborne Skupštine kluba, bili uspješni. U sezoni 2017./18. juniorke Dubrovnika donijele su broncu s državnog prvenstva.

- Uspjeh je i nekoliko igračica poniklih u našem klubu koje danas igraju u klubovima višeg ranga te činjenica da smo imali nekoliko igračica u mlađe uzrasnim selekcijama hrvatske reprezentacije. Osim toga uspjeli smo u proteklom razdobolju financijski se konsolidirati. Nemamo više problema kakvih smo imali 2015. godine  – podvukao je Mišo Miljak, predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik.

Dobio je novo povjerenje Skupštine, kao i njegovi najbliži suradnici koji su bili u proteklom četverogodišnjem razdobolju u Nadzornom (Pasko Malenica, Ružica Lolić i Milan Jejina) te Upravnom odboru, koji se ojačao za novi mandat (uz predsjednika članovi su Ankica Jejina, Josip Prkačin, Blaž Pezo, Sanja Radić Miović, Ana Ivanišin Barać, Marin Mandžo, Sanja Putica i Marijo Bekić).

- Cilj nam je da klub dobije generalnog sponzora jer nam je želja napraviti korak naprijed, organizacijski i rezultatski. Pun pogodak se pokazalo angažiranje kondicijskog trenera (Tomislav Jurišić). Imamo u klubu ukupno tri trenera (Mirjana Vreća i Marina Radić). Što se tiče rezultata prve ekipe cilj je u sezoni 2019./20. izboriti ostanak u Prvoj 'A' ligi. Očekujem kako ćemo dobivanjem boljih uvjeta za rad, a što najavljuje Grad Dubrovnik, govorim u ovom našem slučaju o svim dvoranskim sportovima, i mi imati bolje termine za treninge, više termina za trening te kako ćemo tada moći raditi s daleko većim brojem dubrovačkih djevojčica. Ženska odbojka je itekako popularan sport u Dubrovniku – naglasio je Miljak.

ŽOK Dubrovnik ima u planu 2021. proslaviti pola stoljeća djelovanja organizacijom jakog turnira. 
26. travanj 2024 13:16