StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA

SQUARE DOMAĆIN U ČIBAČI Najava kratka i jasna: 'Moramo pobijediti!'

5. travnja 2019. - 16:06
Broj jedan u doigravanju bit će Novo vrijeme Apfel. To je bilo jasno i prije zadnja dva kola ligaškog dijela. Branitelj naslova danas ima 13 bodova više od Squarea koji je drugi i koji u zadnja dva kola ima želju obraniti stečenu poziciju. Prijete mu Futsal Dinamo i Vrgorac koji imaju samo dva boda manje. Square do kraja ligaškog dijela dočekuje otpisani Osijek Kelme, a u zadnjem kolu je gost Crnice u Šibeniku. Futsal Dinamo je u predzadnjem kolu gost Alumnusa, pa dočekuje Universitas, dok Vrgorac prvo igra doma sa Splitom, a u zadnjem kolu je gost Osijek Kelmea.

Square je na 39 bodova. Futsal Dinamo i Vrgorac na trećem i četvrtom mjestu imaju po 37 bodova. Na petom i šestom mjestu su Uspinjača Gimka i Universitas, koji su skupili po 33 boda. Međutim, teško, baš teško je očekivati kako bi oni mogli do pozicije broj dva u doigravanju, kao što će se Split teško pomaknut sa sedme pozicije. Split ima 28 bodova, četiri više od Crnice, koja je trenutno osma i kojoj prijeti Alumnus da je izbaci iz doigravanja...

Otvoreno međunarodno juniorsko prvenstvo Hrvatske u badmintonu, peto izdanje Valamar Junior Opena, zauzelo je dvoranu u Gospinom polju, te će Square vereras u Župi dubrovačkoj dočekati Osijek Kelme, posljednjeplasirani sastav lige koji seli u niži rang. Square večeras ne može računati na Mara Đuraša i Zorana Primića zbog kartona koje su dobili protiv Splita u ponedjeljak navečer (3:3), zatim, neće biti ni Damjana Šulića koji je zbog ozljede izvan stroja od utakmice s Uspinjačom Gimka u Gospinom polju (poraz 2:3), utakmice odigrane kolo prije Splita, a nema u konkurenciji za nastup protiv osiječkog sastava ni Ante Daničića koji je u Njemačkoj. 

- Moramo pobijediti - kratko i jasno će utakmicu najaviti trener Squarea Antun Bačić. 

Utakmica Square - Osijek Kelme u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka, kao i sve ostale utakmice zadnja dva kola, igra se u istom terminu - petak, 5. travnja, s početkom u 20 sati. Osim u Čibači igra se i u Slavonskom Brodu (Brod 035 - Crnica), u Vrgorcu (Vrgorac - Split), u Krapini (Jesenje - Uspinjača Gimka), u Zagrebu (Alumnus - Futsal Dinamo) te u Splitu (Universitas - Novo vrijeme Apfel). 
Drugi protiv sedmog
1. Novo vrijeme Apfel 52 boda, 2. Square 39 bodova, 3. Vrgorac 37 bodova, 4. Futsal Dinamo 37 bodova, 5. Universitas 33 boda, 6. Uspinjača Gimka 33 boda, 7. Split 28 bodova, 8. Crnica 24 boda, 9. Alumnus 22 boda, 10. Brod 035 14 bodova, 11. Jesenje 8 bodova, 12. Osijek Kelme 6 bodova.

U doigravanju za prvaka igraju prvi protiv osmog, drugi protiv sedmog, treći protiv šestog te četvrti protiv petog.

26. travanj 2024 23:02