Sport Ostalo

PRVA 'B' HRVATSKA LIGA JUG ODBOJKAŠICA

POBJEDA ČISTA K'O SUZA Nema lijeka za odbojkašice Dubrovnika

PRVA 'B' HRVATSKA LIGA JUG ODBOJKAŠICA
Ni Brda II nisu uspjela osvojiti niti jedan set ove sezone protiv dubrovačke ekipe, baš kao Trogir, Split II te Solin, koji je drugih 0:3 protiv lidera upisao bez igre (Solin je odustao u drugom dijelu sezone od natjecanja). Dubrovniku je za prvu čistu 3:0 pobjedu protiv Brda II u Gospinom polju trebalo 48 minuta igre, a sad je na terenu ostao samo četiri minute duže. Nakon 52 splitske minute igre 25:10, 25:20 i 25:18 za Dubrovnik, koji je nakon 17. kola i dalje vodeći. U svim utakmicama ove sezone osvajao je bodove. U četrnaest od petnaest utakmica sva tri, te u jednoj, i to prvoj, samo bod protiv Sinja kod kuće. Ali, kad je bilo biti ili ne biti, Dubrovnik je tom istom Sinju uzeo sva tri boda u njegovom domu sa čistih 3:0, preuzeo vrh od njega, te sad hita nezaustavljivo prema višem rangu.

Uspjeh u 17. kolu pod vodstvom trenerice Mirjane Vreće Dubrovnik je ostvario u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Ivana Marinović, Mara Šilje, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.

Do kraja sezone Dubrovnik igra kod kuće sa Split Volley Teamom, u predzadnjem kolu je gost Zadra, a u zadnjem kolu dočekuje Novu Mokošicu, koja je u 17. kolu izgubila u Splitu od Split Volley Teama s 3:0 (25:11, 25:8, 25:19). Nova Mokošica, koja je predzadnja sa 6 bodova (dvije pobjede i četrnaest poraza), osim protiv Dubrovnika ima do kraja sezone igrati protiv Zadra kod kuće.

Dubrovnik je u prvom dijelu sezone dobio Split Volley Team, Zadar i Novu Mokošicu sa čistih 3:0. 
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Petra Marinović u francuskom Brestu
 

Petra Marinović u francuskom Brestu<br />  
Još jedno veliko priznanje za dobar rad u rukometnom klubu Dalmatinka iz Ploča posebno sa vratarkama jedinom prv...
Petra Marinović u francuskom Brestu