StoryEditorOCM
OstaloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA JUG ODBOJKAŠICA

POBJEDA ČISTA K'O SUZA Nema lijeka za odbojkašice Dubrovnika

9. ožujka 2019. - 20:01
Ni Brda II nisu uspjela osvojiti niti jedan set ove sezone protiv dubrovačke ekipe, baš kao Trogir, Split II te Solin, koji je drugih 0:3 protiv lidera upisao bez igre (Solin je odustao u drugom dijelu sezone od natjecanja). Dubrovniku je za prvu čistu 3:0 pobjedu protiv Brda II u Gospinom polju trebalo 48 minuta igre, a sad je na terenu ostao samo četiri minute duže. Nakon 52 splitske minute igre 25:10, 25:20 i 25:18 za Dubrovnik, koji je nakon 17. kola i dalje vodeći. U svim utakmicama ove sezone osvajao je bodove. U četrnaest od petnaest utakmica sva tri, te u jednoj, i to prvoj, samo bod protiv Sinja kod kuće. Ali, kad je bilo biti ili ne biti, Dubrovnik je tom istom Sinju uzeo sva tri boda u njegovom domu sa čistih 3:0, preuzeo vrh od njega, te sad hita nezaustavljivo prema višem rangu.

Uspjeh u 17. kolu pod vodstvom trenerice Mirjane Vreće Dubrovnik je ostvario u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Ivana Marinović, Mara Šilje, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.

Do kraja sezone Dubrovnik igra kod kuće sa Split Volley Teamom, u predzadnjem kolu je gost Zadra, a u zadnjem kolu dočekuje Novu Mokošicu, koja je u 17. kolu izgubila u Splitu od Split Volley Teama s 3:0 (25:11, 25:8, 25:19). Nova Mokošica, koja je predzadnja sa 6 bodova (dvije pobjede i četrnaest poraza), osim protiv Dubrovnika ima do kraja sezone igrati protiv Zadra kod kuće.

Dubrovnik je u prvom dijelu sezone dobio Split Volley Team, Zadar i Novu Mokošicu sa čistih 3:0. 
26. travanj 2024 06:16