StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

PRVA 'B' HL - JUG Makarska uzela bodove u Mokošici, Dubrovnik čeka Trogir

17. veljače 2019. - 17:40
Odbojkašice Nove Mokošice poražene su kod kuće od Makarske s 3:0. U dvorani Osnovne škole Mokošica gošće su do pobjede u utakmici 14. kola Prve 'B' hrvatske lige - jug stigle za 45 minuta. Po setovima bilo je 25:12, 25:11 i 25:5 za trećeplasirani sastav lige, koji je u dvanaest utakmica ostvario deset pobjeda i dva poraza, te osvojio 28 bodova.

Nova Mokošica je predzadnja, deveta sa 6 bodova. Ima dvije pobjede i dvanaest poraza.

U 19 sati ove nedjelje u Sportskoj dvorani u Gospinom polju odbojkašice Dubrovnika dočekuju Trogir, te ako zabilježe novu pobjedu preuzet će vrh od Sinja, koji je trenutno prvi s 32 boda iz dvanaest utakmica (jedanaest pobjeda od čega ih je deset vrijedno sva tri boda, a jedna dva boda, te jedan poraz u kojem je ostao bez boda). Dubrovnik ima bod manje, ali i utakmicu manje. U jedanaest utakmica ekipa trenerice Mirjane Vreće i Marine Radić osvojila je 31 bod (svih deset pobjeda je donijelo po sva tri boda, dok je jedini  poraz donio jedan bod).

Dubrovnik je od Sinja izgubio kod kuće s 3:2 u prvom dijelu, ali je u drugom dijelu, prošli vikend, s 3:0 slavio usred Sinja, te je u prednosti u slučaju istog bodovnog učinka.
26. travanj 2024 06:01