StoryEditorOCM
OstaloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA JUG ODBOJKAŠICA

GRADSKI DERBI Dubrovnik uzeo sve kod Nove Mokošice 

16. prosinca 2018. - 18:53
Dubrovnik je uzeo sva tri boda u dvorani Osnovne škole Mokošica. Nova Mokošica nije uspjela u posljednjem kolu prvog dijela sezone parirati drugoplasiranoj ekipi lige, koja se s vodećim Sinjom utrkuje za naslov prvaka južne skupine Prve 'B' hrvatske lige. Bilo je 25:8, 25:11 i 25:4 za gošće.

Dubrovnik je jesen zaključio s 8 pobjeda, svaka je vrijedna maksimalna tri boda, te jednim porazom u kojem je osvojio jedan bod. Nova Mokošica je protiv posljednjeg Solina osvojila tri boda, a u preostalih osam utakmica je ostala praznih ruku te je s 3 boda zauzela pretposljednje, deveto mjesto. Sinj je prvi s 26 bodova, bodom više od Dubrovnika. Makarska je treća s 19 bodova, Split Volley Team četvrti s 15 bodova…

Nova Mokošica je gradski derbi pod vodstvom trenera Tonćija Carevića igrala u sastavu: Andrea Radić, Lara Lučić Raguž, Manuela Karač, Vedrana Bender, Nikoleta Karlić, Barbara Kozić, Luciana Milojević, Dorotea Kozić, Antonia Makljenović i Lamija Tumbić, a Dubrovnik pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić u sastavu: Nikolina Tomašević, Mara Šilje, Sanja Curić, Lea Burić, Petra Putica, Petra Ramić, Katija Vuličević, Martina Vreća, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.

Nastavak prvenstva je 2. ili 3. veljače 2019. godine.
26. travanj 2024 21:24