StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

KAKVA POBJEDA KARLA CAPUTA NA OBALI CRNOG MORA Iskusni Lyatifov 'zaspao' za pet sekundi!

30. kolovoza 2018. - 04:57

Njemu je bila tek osma profesionalna borba, a Renatu Lyatifovu čak pedeset i osma. Međutim, Karlo Caput slavi. I dalje je na stopostotnom učinku. Konavljanin iz Čilipa, član Ultimate fight kluba Gladiator iz Dubrovnika, ne zna za poraz. U Jalti, crnomorskom ljetovalištu na južnoj obali poluotoka Krima, na CrimeaRush priredbi, koja se održala na nogometnom stadionu 'Avanhard', savladao je Lyatifova, i to, ni manje, ni više, nego za pet sekundi.

Prvim udarcem je srušio 29-godišnjeg Rusa rođenog u Donjecku, a nakon što je Lyatifov završio na podu, novim udarcem je zaključio posao te je mogao slaviti. Sudac u ringu je odmah označio kraj borbe. Caput je proglašenje pobjednika dočekao s hrvatskom zastavom u ruci.

Karlo Caput je debi među profesionalcima, kao i mnogi članovi Gladiatora, imao na Noći Gladiatora, i to osmom izdanju koje je održano krajem 2013. godine. Tada je savladao Boška Mišića. Iduće godine ostvario je novu pobjedu, a 2015. i 2016. godine je imao po dvije borbe. Niz pobjeda nastavio je i u jedinoj borbi 2017. godine kada je 8. travnja na jedanaestom izdanju Noći Gladiatora dobio Nikolu Ivkovića. Na novu borbu, prvu u 2018., čekao je 16 mjeseci, a kad je označen njezin početak, novu pobjedu je 25-godišnji Konavljanin, bivši judaš i nogometaš, ostvario za pet sekundi!
 

26. travanj 2024 14:17