StoryEditorOCM
OstaloZAVRŠNICA KUPA HRVATSKE U BOĆANJU

SENZACIJA U DUBROVNIKU Komolac pobjednik Kupa Hrvatske!

Piše PSD.
7. srpnja 2018. - 21:36

Senzacija u Dubrovniku na završnici Kupa Hrvatske. Komolac je pobjednik! Nakon što je u finalu Županijskog kupa iznenadio Metković usred Metkovića, dobio novog prvoligaša, točnije, povratnika u Prvu hrvatsku ligu u njegovoj dvorani s 5:4, sad je priredio novo iznenađenje.

Redom, prvom je na terenima u Marini Komolac dobio Lišane, pobjednika Kupa Zadarske županije, a nakon toga Pod Rašicom mu je sve išlo od ruke. U polufinalu Sinju, a u finalu Zrinjevcu nije prepustio niti jedan poen. Dvije pobjede sa čistih 9:0 za najveći uspjeh, koji su ostvarili igrajući u sastavu: Ante Farčić, Srećko Bajo, Niko Sukno, Andro Miljević i Mario Bajo pod vodstvom Pera Nadramije.

Zanimljivo, Dubrovnik nije trebao biti domaćin završnice Kupa Hrvatske, već se ona trebala igrati u Dolini Neretve, ali kako je Komolac iznenadio Metković, tako je došlo do promjene domaćinstva. Ždrijebom su određeni parovi četvrtfinala, a isto tako polufinala. Pod Rašicom je Sinj dobio Ivankovo s 8:1, a Istra Poreč s 9:0 Podhum, dok su na terenima u Marini Komolac obje utakmice završile rezultatom 5:4. Osim što je Komolac slavio minimalno protiv Lišana, Istra Poreč je bila bolja od Primoštena. Dalje, igralo se samo Pod Rašicom. U drugom polufinalu Zrinjevac je dobio Istru Poreč sa 7:2 te izborio finale protiv Komolca...

Pobjednički pokal Komolcu uručio je Niko Pavlović, predsjednik Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanskog, koji je potpisao organizaciju završnice.

T.V. 

25. travanj 2024 22:14