Sport Ostalo

GIMNASTIKA

1. KOLO REGIJE JUG Dubrovniku četiri medalje

GIMNASTIKA

Počela je nova sezona. Održano je u Solinu, u organizaciji Gimnastičkog kluba Salto, 1. kolo Regije Jug u 'C' programu u sportskoj gimnastici nakon kojeg Gimnastički klub Dubrovnik ima dosta razloga za zadovoljstvo. Osvojio je ukupno četiri medalje (zlato, dva srebra i jednu broncu).

Najbolji je bio ekipno u konkurenciji mlađih juniorki u sastavu: Maris Pleština, Orsula Zvone, Stela Ramić, Ela Prkoča, Paula Knego i Antea Bobić. I pojedinačno je Dubrovnik bio na pobjedničkom postolju u spomenutoj uzrasnoj kategoriji, i to je zauzeo dva od tri skalina. Maris Pleština je osvojila srebro, a Orsula Zvone broncu.

- Maris Pleština je imala najbolju ocjenu na preskoku i ne samo u uzrastu mlađih juniorki, već cijelog natjecanja. Mlađe juniorke su bile prve u konkurenciji pet klubova – naglašava Anuška Matušić, predsjednica Gimnastičkog kluba Dubrovnik.  

U konkurenciji juniorki bila su tri kluba, a ekipno Dubrovnik je zauzeo drugo mjesto. Srebro su osvojile Matea Franquelli, Matea Buljan, Matea Maslać, Marijana Kriste i Maris Brković.

- Čestitamo svim gimnastičarkama te trenericama Slavici Božić, Diani Mileusnić i Karmen Matušić na sve boljim rezultatima koje naš klub postiže u posljednje vrijeme – istaknula je predsjednica kluba.

Gimnastički klub Split je domaćin 2. kola 27. svibnja. 

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Dio Šumeta danas bez vode

Dio Šumeta danas bez vode
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 24. siječnja bez vode će biti zapadni dio sela Šumet u vremenu od 9.00 do 13....
Dio Šumeta danas bez vode