StoryEditorOCM
OstaloGIMNASTIKA

1. KOLO REGIJE JUG Dubrovniku četiri medalje

16. travnja 2018. - 21:04

Počela je nova sezona. Održano je u Solinu, u organizaciji Gimnastičkog kluba Salto, 1. kolo Regije Jug u 'C' programu u sportskoj gimnastici nakon kojeg Gimnastički klub Dubrovnik ima dosta razloga za zadovoljstvo. Osvojio je ukupno četiri medalje (zlato, dva srebra i jednu broncu).

Najbolji je bio ekipno u konkurenciji mlađih juniorki u sastavu: Maris Pleština, Orsula Zvone, Stela Ramić, Ela Prkoča, Paula Knego i Antea Bobić. I pojedinačno je Dubrovnik bio na pobjedničkom postolju u spomenutoj uzrasnoj kategoriji, i to je zauzeo dva od tri skalina. Maris Pleština je osvojila srebro, a Orsula Zvone broncu.

- Maris Pleština je imala najbolju ocjenu na preskoku i ne samo u uzrastu mlađih juniorki, već cijelog natjecanja. Mlađe juniorke su bile prve u konkurenciji pet klubova – naglašava Anuška Matušić, predsjednica Gimnastičkog kluba Dubrovnik.  

U konkurenciji juniorki bila su tri kluba, a ekipno Dubrovnik je zauzeo drugo mjesto. Srebro su osvojile Matea Franquelli, Matea Buljan, Matea Maslać, Marijana Kriste i Maris Brković.

- Čestitamo svim gimnastičarkama te trenericama Slavici Božić, Diani Mileusnić i Karmen Matušić na sve boljim rezultatima koje naš klub postiže u posljednje vrijeme – istaknula je predsjednica kluba.

Gimnastički klub Split je domaćin 2. kola 27. svibnja. 

26. travanj 2024 15:24