StoryEditorOCM
OstaloBRIDŽ

DUBROVNIK JE I DALJE PRVA LIGA Celtic bar Belfast u društvu najboljih!

19. ožujka 2018. - 20:33

Opet su uspjeli. Iako Tim Dubrovnik Danče nije sačuvao mjesto u najvišem rangu timskog prvenstva Hrvatske, među 12 najboljih, i iduće godine će Bridž klub Dubrovnik imati svoj tim u prvom razredu. Naime, Tim Celtic bar Belfast se osvajanjem drugog mjesto na završnici Hrvatske 'B' lige za timove, koje je održano u Zagrebu, plasirao u 'A' ligu. Uspjeh je ostvario na završnici na kojoj je nastupilo šest timova, koji su prethodno slavili na regionalnim kvalifikacijama, a potom na polufinalnom kvalifikacijskom turniru.

Uspjeh dubrovačkog bridža u Zagrebu te plasman u 'A' ligu Tim Celtic bar Belfast izborio je u sastavu: Zdenko Stanković, Velibor Puzović, Ivica Obad, Dejan Škero, Ivana Cvjetanović, Đivo Tikvica i Andrija Martić. Inače, Bridž klub Dubrovnik je na završnici Hrvatske 'B' lige za timove imao dva tima.Tim Tečajac u sastavu: Mario Majstorović, Dubravka Zvrko, Frano Mozara, Iva Strnad i Tomo Mačai na kraju je osvojio peto mjesto. Kad se sve zbroji ove sezone Bridž klub Dubrovnik je imao čak tri svoja tima među 18 najboljih timova Hrvatske.

Istovremeno sa završnicom Hrvatske 'B' lige u Zagrebu se igrala i završnica Hrvatske 'A' lige. Tim Dr. Jurica Tomljenović 1 ponovo je postao prvak Hrvatske. U njegovom društvu iduće sezone igrat će tim Bridž kluba Dubrovnik - Celtic bar Belfast.

08. svibanj 2024 18:00