StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

PRVA 'B' HL - JUG Sve je bilo baš dobro!

4. ožujka 2018. - 19:31

Donat – Dubrovnik 0:3. Niti jednom domaćin nije probio granicu od 20 poena po setu, prevedeno, nije bilo neizvjesno.

- Dobro smo se pripremile. Dobro odigrale. Sve je bilo baš dobro – istaknula je Mirjana Vreća, trenerica odbojkašica Dubrovnika. Prvi set Donat je dogurao do 15 poena, u drugom setu do 18, a u trećem setu je uzeo 13. Sve je bilo gotovo za 64 minute te je Dubrovnik, dok vodeći Split ne odigra derbi u gostima protiv Trogira, 'uhvatio' lidera.

Split s utakmicom manje i Dubrovnik su bodovno poravnati s po 38 bodova. Trogir je s utakmicom manje treći s 28 bodova, a toliko ima i četvrti Sinj. Peto mjesto drži s utakmicom manje Brda II s 21 bod. Ostatak lige je na pedeset posto te manje od učinka Dubrovnika, kojeg do kraja čeka šest utakmica. Iduće kolo je slobodan, a nakon toga gost Brda II, zatim Šibenik doma, Split VT u gostima, doma Marina Kaštela II i Solin te vanka Split. Ukoliko ne bude iznenađenja do kraja te Dubrovnik i Split dobiju sve s po 3:0, tada odlučuje zadnje kolo. Dubrovniku tada za prvo mjesto treba nova trica protiv Splita usred Splita!

Pobjedu protiv Donata u Zadru u 15. kolu Prve 'B' hrvatske lige Dubrovnik je izborio u sastavu: Đive Turajlić, Anđela Kalauz, Nikolina Tomašević, Martina Vreća, Sanja Curić, Ivana Marinović, Petra Putica, Orsula Štaka, Katija Vuličević, Ivana Ivaniš, Hana Dilberović, Anđela Čuljak, Gabriela Stipanović te Ana Matuško.

26. travanj 2024 14:51