StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

DRUGA HL - JUG (Ž) Nova Mokošica uzela još jednom tri boda protiv Zadra III te se vratila na drugo mjesto

Piše i snimio: Tonči Vlašić
4. veljače 2018. - 19:07

Propustile su priliku prošlo kolo, prvo drugog dijela, preuzeti vrh južne skupine Druge hrvatske lige. Odigrale su slabo te izgubile i drugi put ove sezone od Splita II. Prvo na startu sezone kod kuće, a potom u Splitu. Međutim, u drugom nastupu ovog proljeća, unaprijed odigranoj utakmici posljednjeg, 18. kola, ostvarile su vrijednu pobjedu u borbi za drugo mjesto.

Odbojkašice Nove Mokošice su bile bolje s 3:0 (25:13, 25:17, 25:14) protiv Zadra III u svojoj dvorani. Dobile su ga i u posljednjem kolu prvog dijela s 3:1 u Zadru, osvojile maksimalnih šest bodova u srazu s najvećim konkurentom za drugo mjesto te ga preskočile na tablici.

- Odlična utakmica. Sve igračice su odlično odigrale derbi. Bilo bi nepošteno bilo koga izdvojiti – istaknuo je Tonći Carević, trener Nove Mokošice, koja je sa sedam pobjeda i dva poraza te 21 bodom ponovno na drugom mjestu. Split II i dalje vodi, sad s 25 bodova (osam pobjeda i jedan poraz). Zadar III je treći s 20 bodova (sedam pobjeda i dva poraza). Četvrti je Šibenik '91. sa 16 bodova (pet pobjeda i četiri poraza)…

Nova Mokošica je vrijednu pobjedu protiv Zadra III izborila igrajući u sastavu: Rebeka Lilić, Andrea Radić, Lara Lučić Raguž, Rebecca Popović, Vedrana Bender, Nikoleta Karlić, Ana Delevski, Paula Gvozdenica, Antonija Bender, Antonija Makljenović, Helena Sušilović, Marina Kovačić, Lucijana Milojević i Petra Balija.

26. travanj 2024 05:15