StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

HEP HRVATSKA SUPER LIGA Još jednom bolji od GSTK Zagreb uoči utakmice odluke

Piše i snimio: Tonči Vlašić
20. siječnja 2018. - 20:55

Iduća utakmica para gaće, a u njoj je Libertas Marinkolor gost StaRR-a. Utakmica u Varaždinu, ako ne bude iznenađenja do kraja, odlučit će o poziciji broj jedan u doigravanju. Oba sastava u nju ulaze s devet pobjeda i jedan poraz. Libertas Marinkolor je devetu pobjedu upisao kod kuće. Dobio je trećeplasirani GSTK Zagreb sa 4:1. 

'Pituri' nisu dobro počeli derbi 10. kola, prvog drugog dijela lige. GSTK Zagreb je dobio prvu partiju. Domagoj Maglić je bez izgubljenog seta bio uspješniji od Tomislava Japeca. Ali, nakon toga reket je u rukama braće Juzbašić. Neven je izjednačio, a Ivan donio prednost domaćinu. Obojica su slavila bez izgubljenog seta.

Neven je dobio Josipa Mustapića, a Ivan je bio bolji od Jakova Tice. Zatim je uspješan bio i par 'Pitura'. Također bez izgubljenog seta, ali u svakom je bila drama. Sva tri seta su zaključena rezultatom 12:10 za Ivana Juzbašića i Tomislava Japeca. Potonji je zaključio priču. Dobio je Josipa Mustapića bez izgubljenog seta. Donio Libertas Marinkoloru četvrti bod. 

Dva sata je trajao derbi kola u Gospinom polju. Opet su 'Pituri' imali bučnu podršku svojih navijača.

Libertas Marinkolor se sad okreće ogledu u Varaždinu. StaRR je favorit ako nastupi u najjačem sastavu, ako zaigraju oba Kineza, Tan Ruiwua i Zeng Jia. 

25. travanj 2024 13:41